KOSA

Isprobali smo Mane 'n Tail šampon koji ubrzava rast kose

Šampon koji se koristi za rast i njegu konjske grive apsolutni je hit

Kada bi nam netko rekao da imamo pravo na jednu beauty želju, visoko na našem popisu pored one da možemo jesti koliko želimo i ne udebljamo se smjestila se i želja da nam kosa magično brzo naraste. No, beauty svijet već neko vrijeme bruji o šamponu koji je navodno pravo malo čudo za rast kose, a mi smo ga odlučili isprobati i sami se uvjeriti u njegovu djelotvornost!

Imati dugu i bujnu kosu zasigurno je san zajednički svima nama kojeg dijelimo još od djetinjstva, no to nije baš jednostavan zadatak za postići. Česti je slučaj da i kada uspijemo postići željenu dužinu kose, ona jednostavno ne izgleda lijepo, već su vrhovi suhi i ispucani te cijela priča vrlo brzo završi s odlaskom pod škare. Iako su se periodično u beauty svijetu isticali pojedini proizvodi od kojih magično kosa naraste poput one u Zlatokosi, niti jedan nije podigao toliko prašine kao šampon Mane 'n Tail. Ono što je zapravo pokrenulo cijelu raspravu oko ovog šampona jest to što je on prvotno bio korišten za rast i njegu konjske grive, a što je bio sasvim dovoljan razlog da se pokrenu i brojna skeptična pitanja poput "hoće li njegovo korištenje izazvati rast i onih neželjenih dlačica?".

Šampon smo testirali 10-ak dana u sklopu standardne rutine njege kose, a rezultati su već i u ovako kratkom vremenu poprilično vidljivi. Kosa je naočigled zdravijeg izgleda, duža te oporavljena od čestog bojanja i tretiranja. Također kako govorimo o prirodno tankoj kosi kojoj nedostaje volumena, ovaj šampon olakšao je njezino stiliziranje te tako ona nakon pranja izgleda baš kao da su je tretirale najprofesionalnije ruke.

Šampon sadrži potpuno neutralni miris te je vrlo nježan prema kosi, a u ovako kratkom vremenu korištenja primijetili smo i rast mlade kose. Kako je ljudska dlaka najsličnija konjskoj, ne postoji nikakva barijera da ovaj proizvod bude sastavni dio vaše beauty njege, a možete ga kupiti u Muller prodavaonicama po cijeli od 55,90 kuna, kao i regenerator koji sigurno dodatno doprinosi ljepoti naše kose.

Objavljeno: 19.06.2019. u 12:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p