KOSA

Izdvojili smo 5 najboljih četki koje odgovaraju svakom tipu kose!

Najbolje što možete pokloniti svojoj kosi je odgovarajuća četka za kosu!

Zdrava i njegovana kosa zahtjeva pažljivu brigu. Koliko su važni preparati kojima tretirate svoju kosu, toliko je važno i kojim se alatima koristite za njeno stiliziranje. Neizbježan predmet u njezi kose koji svakodnevno koristimo je naravno - četka za kosu, a koje će četke za kosu najbolje odgovarati različitim tipovima kose saznajte u nastavku članka.

Češljanje je važan dio rutine brige o kosi, a samim time važno je pravilno odabrati četku, jer tako potičemo cirkulaciju vlasišta te raspoređivanje prirodnih ulja koja će zaštiti vašu kosu. Općenito okrugle četke koriste se prilikom korištenja sušila za kosu kako bi se postigao volumen i podizanje kose. Plosnate četke idealne su za zaglađivanje i primjenu na ravnoj kosi, dok četke za raščešljavanje svojom fleksibilnošću omogućuju sigurno češljanje mokre kose.

Wet Brush Pro Detangler je svestrana četka namijenjena različitim tipovima kose, a pogodna je za raščešljavanje mokre i suhe kose. Mekani i fleksibilni zupci omogućit će lagano raščešljavanje bez oštećenja. Pro Detangler dostupan je na Amazonu, a cijena mu se kreće oko 10-ak američkih dolara.

Wooden Paddle Brush brenda Aveda idealna je za zaglađivanje ravne kose, a može se koristiti i na drugim tipovima. Njeni produženi zupci nježno će proći kroz vašu kosu bez povlačenja i pucanja.

Pattern Beauty Shower Brush, Olivia Garden Ceramic Ion Thermal Hair Brush, Aveda Wooden Paddle Brush

Najbolja četka za kovrčavu kosu je Pattern Beauty Shower Brush. Ova četka neće uništiti vaše kovrče, a njena fleksibilnost će omogućiti jednostavno raščešljavanje. Za besprijekoran izgled kovrčave kose jako je važno kako češljanjem tretirate svoje kovrče, stoga četka koja neće oštetiti prirodni uzorak kovrči je idealan odabir.

Okrugla četka je definitivno predmet koji svatko treba imati u svojoj kolekciji. Dobra okrugla četka će vam omogućiti besprijekoran blow out look. Dizajn četke omogućit će vam brže stiliziranje, a zupci su zaduženi za smanjenje elektriciteta i slijepljenosti frizure na kraju. Kao favorit u ovoj kategoriji odabrali smo Olivia Garden Ceramic + Ion Thermal Hair Brush.

Četka koja će te voljeti ako imate tanji tip kose je Denman D81L. Njena prirodna vlakna u kombinaciji s najlonskim iglicama reducirat će elektricitet te dodati sjaj i volumen kosi. Također, neće iritirati vlasište tijekom češljanja.

Wet Brush Pro Detangler, Denman D81L Brush

Foto: Instagram, Pattern Beauty, Olivia Garden, Aveda, Wet Brush, Denman
Objavljeno: 22.11.2022. u 09:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p