KOSA

Izdvojili smo 6 sjajnih proizvoda protiv ispadanja kose!

Proizvodi od kojih će vaša kosa biti gusta i sjajna!

Vrlo često smo nezadovoljni izgledom vlastite kose pa smo prisiljeni na ono najgore – ošišati je. Kako se ovo ne bi događalo, potrebno je pravilno i redovito njegovati kosu. Mnogo vanjskih čimbenika utječe na teksturu naše kose, pa je nakon ljeta vrlo suha zbog sunca i morske soli, ali zimi je problem s vjetrovitim vremenom koji isušuje našu kosu. No, jedan od gorućih problema je gubitak kose i borba s istim. U nastavku izdvajamo najbolje proizvode protiv ispadanja kose.

Sve češći problem s kojim se suočavaju mnoge žene je ispadanje kose. Naime, mnogo je razloga zbog kojih se ovo događa. No, prvi korak za rješavanje ovog problema je korištenje ispravnih proizvoda koji će našu kosu učiniti gustom i sjajnom. Svaka naša vlas ima svoj životni vijek, fazu rasta i mirovanja. Nakon što određena vlas ispadne, ustupa svoje mjesto novoj vlasi. Gubitak 50 do 100 vlasi dnevno je potpuno normalan, ali sve preko toga upućuje na problem koji prvenstveno treba pregledati s dermatologom.

Naime, ako vaš problem nije medicinskog tipa, onda su proizvodi protiv otpadanje kose idealan odabir. Riječ je o šamponima ili maskama koje je potrebno koristiti duže vremena kako bismo vidjeli promjenu. Proces oporavka kose nije jednostavan, a upornost je ključna. Kosu bi svakako trebalo redovito šišati, ne izlagati je pretjeranom peglanju, odnosno kupiti proizvod koji ima dobru zaštitu. Osim toga, ljeti je potrebno kosu dodatno njegovati zbog morske soli koja je jako isuši. Dugoročna njega je dobar ključ uspjeha za gustu i sjajnu kosu.

U nastavku izdvajamo najbolje proizvode protiv ispadanja kose.

Alterna Caviar Anti-Aging Clinical Densifying, Anaphase Shampooing Complement Ducray

Vichy Dercos Energising, Kerastase Genesis Sérum Anti-Chute Fortifiant


Kerastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant, Schwarzkopf bc bonacure scalp genesis purifying shampoo

Foto: Instagram, Notino, Douglas
Objavljeno: 20.04.2022. u 15:34
Tagovi: kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p