KOSA

Izvrsne maske za kosu koje će odgoditi njezino šišanje

...barem na neko vrijeme!

Moramo priznati kako ljeto volimo iz brojnih razloga, a jedan od glavnih jest taj što je životni tempo nešto sporiji te je sve nekako opuštenije. Upravo to možemo primijetiti i na našim svakodnevnim outfitima koje čini uglavnom jedan omiljeni kupaći kostim i lagana haljina, a ovom opuštenom tempu se svakako prilagodio i beauty svijet u kojem je naglasak stavljen na svjež izgled lica i prirodno stilizirane frizure.

No, nažalost ljeto i odmaranje od svakodnevnih obaveza ne traju vječno, a povratak na gradske ulice osim hvaljenja postignutim brončanim tenom, nosi i jednu drugu stranu medalje, a to je najčešće uništena kosa. Tako mnogi od nas već u prvim danima svog povratka s mora traže slobodan termin kod frizera, prekriženih palčeva da ovog puta neće baš veliki dio kose biti uništen i primoran na šišanje. Sunce i morska sol poznati su neprijatelji naše kose, pogotovo jer ljeti skroz ignoriramo njezine potrebe i kvalitetnu zaštitu, pa tako izlaganje suncu dovodi to toga da ona bude dehidrirana i jednostavno nemoguća za stiliziranje.

@mathildegoehler

Veliki naglasak se stavlja na zaštitu kože od štetnog UV zračenja, no baš kao i koža, tako i kosa pamti baš svako loše postupanje, a upravo to nam po povratku s ljetovanja i pokaže. Zato u svojim kozmetičkim torbicama pronađite mjesta za maske koje će vašu kosu temeljito nahraniti te koje će joj vratiti izgubljeni sjaj i oblik. U nastavku smo izdvojili one najbolje maske koje će frizerske škare odgoditi barem na neko vrijeme!

Garnier Fructis Banana Hair Food, Kérastase Nutritive Masque Magistral

Le Petit Marseillais Karite i med maska za kosu, Pantene Repair&Protect maska za kosu

L'Oreal Elseve Extraordinary maska za kosu, John Frieda Go Blonder Lemon Miracle Masque

Foto: Instagram, Garnier, Kerastase, Le Petit Marseillais, Pantene, L'Oreal, John Frieda
Objavljeno: 05.08.2019. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p