KOSA

Jedini proizvod koji vam je potreban za one dane kada frizura ne izgleda dobro

Proizvodi koje se isplati uvrstiti u svoju svakodnevnu rutinu!

Koliko god se trudili oko izgleda naše kose i ulagali u njezinu njegu, s vremena na vrijeme dogodi se 'bad hair day' kada je kosu jednostavno nemoguće stilizirati, a da ona izgleda dobro. Također njezino često pranje nije dobra opcija jer se time kosa učestalije masti i oštećuje, stoga nije naodmet imati pri ruci proizvod koji će nadomjestiti ovaj korak i pružiti gotovo jednako sjajne rezultate!

Kada govorimo o pranju kose, tada govorimo o ritualu koji je zapravo puno više od osobne higijene. S druge strane, koliko god pranje kose bilo neophodno, njezino često pranje ima više negativnih učinaka na samo zdravlje i izgled, stoga je održavanje većeg razmaka između pranja nešto čega bi se trebali pridržavati. Kako nitko ne voli neuredan izgled ovog ukrasa na našoj glavi, ono što se svakako isplati uvrstiti u rutinu su šamponi za suho pranje kose s kojima ona izgleda voluminoznije te se manje masti.

Također riječ je o proizvodu koji vraća uredan izgled kosi u onim danima kada ju je gotovo pa nemoguće stilizirati, a ono što ćete voljeti kod ovog proizvoda jest njegova jednostavnost u korištenju. Velika većina dolazi u obliku spreja, pa je tako proizvod potrebno nanijeti duž kose i utrljati ručnikom, a zatim možete kreirati željenu frizuru. Zahvaljujući puderastoj formuli, apsorbirat će ulje iz kose, nečistoću i neugodne mirise pa slobodno možete produžiti 'nepranje' kose za jedan dan, a u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih proizvoda s kojima ćete navedeno vrlo lako i postići!

L´Oréal Professionnel Tecni Art Morning After Dust suhi šampon, Kerastase Refreshing Dry Shampoo

Klorane suhi šampon s koprivom

Amika Perk Up šampon za suho pranje, Moroccanoil Suhi šampon

Foto: Instagram, Amika, Moroccanoil, Klorane, L'Oreal Professionnel, Kerastase
Objavljeno: 03.05.2021. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p