KOSA

Jedini uređaji za sušenje i stiliziranje kose koji će vam trebati!

Za besprijekoran izgled kose - baš svaki dan!

Svi koji imaju kosu dužu od brade znaju koliko može biti naporno njezino sušenje u zadnji čas. Fen je vrlo često i štetan za našu kosu pogotovo ako je ona sama po sebi suha i oštećena. Što učiniti tada? Važno je obratiti pažnju na nekoliko ključnih trikova uz koje će vaša kosa ponovo zablistati.

Jutra mogu biti poprilično stresna pogotovo ako balansiramo između djece, kućanskih obaveza i pripremanja za radni dan. Ne stignemo svaki dan ići frizeru i gotovo da možemo zaboraviti na sjajnu i mekanu kosu uz frizuru koja će izdržati cijeli dan. Prije svega za dobru kvalitetu vaše kose pripazite na dovoljan unos vitamina i minerala, pravilnu i uravnoteženu prehranu te dovoljan unos vode kako bi bili hidratizirani iznutra. Zatim krenite na njegu. Odabirom šampona, maski i ulja za njegu koji odgovaraju vašem tipu kose učinit ćete mnogo. Potrudite se samo da u toj njezi ostanete redoviti. Svilene jastučnice i kape za kosu pomoći će vašoj kosi da se ne lomi toliko. Kada ste ustalili sve te rituale, vrijeme je za sušenje i stiliziranje.

Možda niste ni svjesni koliko je važno koristiti kvalitetne uređaje za sušenje kose, tim više što ih koristite na tjednoj bazi u vašoj kućnoj rutini. Stoga vam donosimo revoluciju u njezi kose pod nazivom tehnologija SenseIQ. Ona radi na principu umjetne inteligencije, osjeća vašu kosu, prilagođava joj se i njeguje ju aktivno štiteći od oštećenja i pucanja. Kosa tako postaje zdravija uz savršene rezultate oblikovanja pa više ne trebate tražiti kompromise. Philips SenseIQ sušilo dizajnirano je za snažan protok zraka tako da sada možete uživati u jednostavnijem i bržem sušenju svoje jedinstvene kose s čak 3 nastavka – nastavak za oblikovanje (mlaznica 7 mm), opuštajući masažer vlasišta i difuzor za kovrče. Bez obzira u kakvom je trenutnom stanju vaša kosa, već nakon nekoliko korištenja primijetit ćete razliku.

Kosa postaje mekša, hidratizirana i zaglađenija, a svakim novim korištenjem postajat će sve bolja. Digitalni infracrveni senzor neprekidno utvrđuje temperaturu kose radi personalizirane zaštite, analizira podatke prikupljene senzorom i prilagođava temperaturu više od 12.000 puta po sušenju* kako ne bi došlo do pregrijavanja i oštećenja kose. Pametni digitalni programi stvaraju iskustvo sušenja prilagođeno vašim željama i željenoj frizuri (5 digitalnih načina sušenja na potpuno digitalnom LED zaslonu). Sušenje tako postaje potpuno personalizirani doživljaj za besprijekornu ljepotu, ali i zdravlje kose.


Kovrčava ili ravna? Svejedno je, odaberite po feelingu!

Philips uređaj za ravnanje kose s tehnologijom SenseIQ zaslužan je za savršeno ravnu, oblikovanu i sjajnu kosa bez oštećenja. Tehnologija SenseIQ čuva do 70% prirodne hidratiziranosti kose pri svakom oblikovanju, sprečavajući njezino isušivanje i oštećivanje. Rezultat je ravna, glatka i mekana kosa. Idealno rješenje za sve žene koje žele svoju kosu u “urednijem izdanju” bez straha da će nakon toga ona ostati trajno oštećena. S druge strane, svi s ravnom kosom često požele razbarušene valove ili kovrče koji romantično padaju na ramena. Philips Auto Curler je jedini uvijač koji će vam ikada trebati jer tehnologija SenseIQ brine za svaki tip kose i osigurava prekrasnu i valovitu kosu i bez odlaska kod frizera. Više o Philips SenseIQ uređajima za sušenje i stiliziranje kose čitajte ovdje.


Foto: PR
Objavljeno: 20.04.2022. u 10:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p