KOSA

Jednostavne ljetne frizure koje možete napraviti bez problema!

Praktično, a efektno!

Dolaskom visokih temperatura, sve što želimo je praktičnost i funkcionalnost, stoga se jednostavne frizure nameću kao sjajna opcija. Ljeto voli zaigranost i ležernost, fluidnost i prozračnost, pa će neobavezno raspuštena kosa s ključnim detaljima ili pak, messy bun, biti neki od omiljenih odabira kojima se uvijek s veseljem vraćamo!

Možemo se složiti da ljetnu opuštenost najbolje simboliziraju messy kovrče, odnosno popularna beach wave frizura, ali i različite jednostavne varijante s podignutom kosom. Naime, opcija koje se baš nikad ne možemo zasititi uključuje pomalo neurednu kosu i polurep koji može biti i u formi punđice. Ova frizura vrlo je jednostavna za kreirati, ne iziskuje puno truda niti preparata, a kosi podaruje volumen i zanimljiv izgled. S druge strane, volite li ipak nešto definiranije kovrče, to ćete vrlo lako postići u nekoliko poteza peglom za kosu ili jednostavno prespavati s trakom oko koje valja umotati kosu. Naravno, raspuštenu kosu zanimljivo je ukrasiti ključnim detaljima kao što je primjerice rajf za kosu, različite marame, ukosnice i slični ukrasi koji će podignuti cijeli styling i svaku kombinaciju učiniti nešto posebnijom.

Kako bismo vam pomogli s odabirom savršene ljetne frizure, u nastavku smo izdvojili nekoliko ideja koje će zasigurno poslužiti kao odlična inspiracija!

Objavljeno: 26.06.2020. u 12:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p