KOSA

Jednostavne novogodišnje frizure gotove u nekoliko trenutaka

Stylish izgled koji ne traži puno vremena!

Premda smo do nedavno mislili kako je doček Nove godine još uvijek jako daleko, moramo priznati kako nas je vrijeme sustiglo te je krajnji trenutak da isplanirate u kojem smjeru će ići vaš outfit, ali i detalji kao što je frizura. Naime, ako već niste vrlo vjerojatno nećete uspjeti uloviti termin kod frizera, no panici nema mjesta jer postoje sjajne i praktične frizure koje može napraviti baš svatko.

Kao što smo spomenuli, naručiti se za novogodišnju frizuru valja učiniti i do nekoliko tjedana unaprijed, pa ako ste propustili svoj termin spas možete potražiti u jednostavnim, ali neizmjerno šarmantnim frizurama koje lako možete napraviti sami. Naime, odabir s kojim je teško pogriješiti definitivno su različite varijante punđi. Ona visoka djeluje posebno sofisticirano, moćno i ženstveno, a predlažemo da se odlučite za elegantnu sleek varijantu koja pristaje svakoj modnoj kombinaciji. Također, visoka punđa odličan je odabir želite li kombinirati posebne i upečatljive naušnice, stoga ovu frizuru svakako uzmite u obzir. Osim visoke punđe, neizmjerno volimo i niske varijante koje također mogu biti sleek, ali i pomalo messy. Izvučete li prednje pramenove koji uokviruju lice kreirat ćete nešto ležerniji, ali i dalje glamurozan izgled koji može funkcionirati s različitim stilovima odijevanja.

Kada već govorimo o podignutoj kosi, iznimno jednostavna, a efektna frizura je i rep. Baš kao i kod punđe možete se odlučiti za visoku ili nisku varijantu, ali i ukrasiti zanimljivim ukosnicama ili gumicama koje će podignuti cjelokupni look. Rep je odličan izbor kada kombinaciji koju nosite želite podariti chic izgled, ali obratiti pažnju i na funkcionalnost.

Ako ipak ne želite odustati od raspuštene kose, odličan prijedlog je polurep ili varijante s jednostavnim pletenicama. Premda pletenice zahtijevaju određenu vještinu, postoje načini s kojima možete vrlo brzo i sami napraviti ovu romantičnu frizuru. Odlučite li se za potpuno raspuštenu kosu, predlažemo minimalizam i eleganciju u vidu raskošno isfenirane ili ispeglane kose. Naime, ove frizure dozvoljavaju poigravanje s detaljima kao što su ukosnice, rajfovi i marame, stoga nemojte propustiti priliku zasjati na jednostavan, ali upečatljiv način. Posljednja frizura koju možete napraviti u udobnosti vlastitog doma su lagani valovi jer sve što vam je potrebno je malo volje te uvijač za kosu. Odlučite li se za ovu frizuru ne zaboravite kosu valjano pripremiti kako bi cijele noći ostala na mjestu i pokazala svoj maksimum.

Objavljeno: 23.12.2019. u 11:46

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p