KOSA

Jedva ih čekamo probati: Zara predstavila svoje prve proizvode za kosu!

Nastali u suradnji s frizerom Guidom Palauom

Osim što je mjesto na kojem uvijek pronađemo komad koji dobiva pridjev „omiljeni“, obožavamo i Zarinu kozmetiku. Kada je brend lansirao preko 130 nijansi šminke 2021. godine, angažirao je legendarnu vizažisticu Diane Kendal kako bi pomogla u dizajniranju kolekcije. A sada u Zaru stiže i linija proizvoda za kosu.

Zara je udružila snage s ni manje ni više nego frizerom Guidom Palauom – kreatorom frizura na modnim pistama za Marc Jacobs, Versace i Fendi, među mnogim drugima – za lansiranje Zara Hair. Iako cijela paleta proizvoda za kosu neće biti dostupna do 2024. godine, brend je upravo lansirao "amuse-bouche" od četiri dijela pod nazivom "Glitter in Gold" koji je savršen za blagdansko razdoblje.

Novopredstavljeni proizvodi "Glitter in Gold" pojavili su se s dva styling proizvoda koje Palau naziva "šminkom za kosu", s dva pribora. Prvi styler, "Give Me Gold" gel, savršen je za blagdanski look. Drugi styler je čista zabava u obliku spreja za kosu "Give Me Glitter", koji dodaje najnježniji sloj sjaja.

"Možete osvježiti frizuru i učiniti je zabavnom samo za jednu noć", kaže Palau.

Ova je kolekcija upotpunjena Instagramabilnim zlatnim češljem i 12 oversized zlatnih ukosnica, koje se prodaju kao set za 50 dolara.

Kako bi predstavio proizvode, Palau je angažirao Kaiu Gerber za seriju videa.

"Volim Kaju. Ona za mene predstavlja Zara Hair, jednako pristupačna i inspirativna. Želi se zabaviti sa svojom kosom. Volim način na koji je pomalo dječačka, ali istovremeno izuzetno ženstvena."

Glitter in Gold kolekciju možete kupiti u trgovinama Zara i online već sada, a pratite informacije o ostalim neizostavnim styling proizvodima za kosu Zara Hair koji će se pojaviti tek 2024. godine.


Foto: Instagram Zara
Objavljeno: 02.12.2023. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p