KOSA

Jeste li spremni za sezonu šiški? Upravo ovaj detalj obilježit će 2022. godinu!

Efektna promjena koju ćemo često viđati u novoj godini!
Možda zvuči nevjerojatno da je godina već stigla svome kraju, no svega nekoliko dana nas dijeli do početka nove, 2022. godine! I dok se pozdravljamo sa svime onime što nam se u ovoj godini dogodilo i radimo malene retrospektive trendova koji su ovu godinu obilježili, istovremeno se polako otkrivaju i neki novi trendovi koji će ostaviti upečatljiv trag u mjesecima pred nama...

Kada je beauty svijet u pitanju, neki trendovi već su se uvelike iskristalizirali, pa tako od prilike možemo znati kako će izgledati nadolazeća 2022. godina. O trendovima koji tek dolaze najviše volimo razgovarati u kontekstu frizure jer je ipak riječ o velikoj promjeni koja zaista čini razliku, a kada je bolje vrijeme za promjenu od nove godine? Također, frizura koja je svojevrstan simbol prekretnice u životu su šiške, a upravo one će biti veliki trend u novoj godini. Koliko su šiške velika promjena potvrđuje i činjenica da o njima znamo razmišljati čak i mjesecima, sve dok ne donesemo čvrstu odluku da zaista želimo napraviti taj 'teški' rez škarama.

Možda će u nadolazećoj godini ova odluka biti nešto lakša jer je ipak riječ o frizuri za koju se već sada zna da će biti apsolutni hit. Jedan od benefita šiški je taj što one na najbolji mogući način uokviruju svačije lice te ih možete nositi na razne načine; guste, rijetke, ravno odrezane ili pak stepenaste. Ono što je važno jest istražiti i konzultirati se s frizerom koje šiške su najbolje za oblik našeg lica te izabrati frizuru koja će najviše laskati. Ako već neko vrijeme razmišljate o šiškama, u nastavku smo izdvojili nekoliko inspiracija koje će vas sigurno ohrabriti da se odlučite na tu efektnu promjenu!

Foto: Instagram
Objavljeno: 23.12.2021. u 13:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p