KOSA

Otkrijte najbolji šampon koji će u kratkom vremenu zauvijek riješiti problem opadanja kose!

Proizvod koji se isplati probati!
Brz životni ritam, obilježje je modernog vremena, pa ponekad ni ne primijetimo signale kojima nam tijelo poručuje da nešto nije u redu, sve dok ne postanu vidljivi. Jedan od tih signala je ispadanje kose, koje se može javiti i kod muškaraca i kod žena.
 
Najčešći uzroci ispadanja kose su hormonalni disbalans i trudnoća, stres i umor, kao i slobodni radikali poput zagađenja, smoga i UVA zraka. Upravo zato, brend Vichy je usko surađivao s dermatolozima, i razvio jedinstvenu formulu na tržištu, Dercos Energy+ stimulirajući šampon. Njegova hipoalergena formula pomaže u sprječavanju gubitka kose ojačavanjem vlakana dlake za nevjerojatnih 47%  istovremeno pružajući osjećaj ugode koži glave. Prikladan je za svakodnevnu upotrebu, namijenjen i osjetljivom vlasištu, kosa je snažnija i izgleda gušće za čak 19% , uz volumen koji traje 24 sata. 

Folikula dlake prolazi kroz kontinuirani ciklus rasta i mirovanja, a mnogobrojni unutarnji i vanjski čimbenici taj ciklus mogu poremetiti. Naime, dolazi do rane tranzicije iz faze rasta dlake (anagena faza) u fazu mirovanja (telogena faza), a nakon 2-4 mjeseca pojavljuje se zamjetan gubitak kose. Navedeni čimbenici uzrokuju i mikro-inflamacije folikule dlake koje dovode do smanjene prokrvljenosti, a samim tim i do disbalansa u ciklusu njenog rasta. Dercos Energy+ stimulirajući šampon pomaže u revitalizaciji vlakana kose, vraćanju prirodne otpornosti kose i čišćenju zagađivača vlakana i čestica sebuma iz korijena, za osjećaj zdravije kože glave. 


 Za učinkovite rezultate, stručnjaci preporučuju kombinaciju Dercos proizvoda. Za žene se uz Dercos Energy+ stimulirajući šampon, preporučuje korištenje Dercos Aminexil Clinical 5 ampula protiv ispadanja kose. Preporuka je šampon koristiti nekoliko puta tjedno, dok je ampule potrebno kontinuirano koristiti tri mjeseca, jednom dnevno. Za učinkovite rezultate kod muškaraca, uz Dercos Energy+ stimulirajući šampon nekoliko puta tjedno, preporučuje se i nanošenje Dercos Aminexil Clinical 5 ampula protiv ispadanja kose namijenjenih muškarcima i to jednom dnevno, kroz period od tri mjeseca.  

Uz izbor odgovarajućih proizvoda kosa će postati jedan od vaših glavnih aduta, a prolaženje prstima kroz kosu omiljen osjećaj. Pažljivo osmišljenu kombinaciju proizvoda protiv ispadanja kose potražite u ljekarnama i uvjerite se zašto dermatolozi već godinama stoje iza njihovih preporuka. Za dodatne informacije o brendu Vichy  i Dercos proizvodima posjetite web-stranicu i zapratite Vichy na Instagramu i Facebook stranici. 

Foto: Instagram, Vichy
Objavljeno: 17.11.2022. u 11:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p