KOSA

Jeste li već isprobali ovaj genijalan trik s TikToka za duži i bujniji konjski rep?

Napravite besprijekoran visoki rep u svega nekoliko minuta!

Moramo priznati kako ljeti i nismo baš previše kreativni kada je stiliziranje kose u pitanju, a razlog za to poprilično je jasan; jednostavno je prevruće za stajanje pred zrcalom i dugotrajno stiliziranje kose. Zato ju najradije vežemo gumicom u jednostavne frizure zahvaljujući kojima u tren oka postižemo uredan izgled, a definitivno najpopularnija takva frizura je konjski rep!

Sigurni smo da ne postoji popularnija frizura od konjskog repa, a u čijim različitim varijantama uživamo kroz cijelu godinu; od visokog i uredno stiliziranog repa, preko onog zalizanog niskog, pa sve do klasičnog izgleda, najčešće napravljenog na brzinu. Nekada davno, ova frizura bila je rezervirana isključivo za sportska i kućna izdanja, dok danas rep ima posebno mjesto u elegantnim i svečanim prigodama. Upravo zbog svoje mogućnosti transformacije i činjenice da zaista lijepo pristaje baš svima, konjski rep stekao je status bezvremenskog klasika koji nam je najčešće prvi odabir jer je s njim teško pogriješiti.

No, koliko god da ste ga do sada puta napravili, ponekad ne izgleda onako kako smo to željeli ili zamišljali. Prvenstveno mislimo na tanku kosu i onu koja se teško stilizira, a koja pak poprilično zna biti izazovna kada je kreiranje konjskog repa u pitanju. Ako težite ka tome da vaš rep bude dugačak i bujan, onda ovaj genijalan trik s TikToka morate isprobati! Već odavno društvena mreža TikTok prepoznata je kao prava riznica korisnih beauty savjeta, a upravo se na tu listu upisao i ovaj. Naime, kosu je za početak potrebno razdvojiti na dva dijela, a zatim gornji dio zavezati u visoki rep. Zatim odmah ispod prvog repa, napravite još jedan, koji će se suptilno 'uvući' ispod onog prvog. Tako ćete kreirati puno duži i bujniji izgled kose, a kako bi svaki korak napraviti bez greške, u nastavku smo izdvojili i video koji će vas provesti korak po korak do željene frizure!

@jacquelinekilikita

#ponytail #ponytailhack #longerhair #longhair #longhairtips #ponytailtrick #hair #beautyhacks #beautyhack #hairhack

♬ Can't Take My Eyes Off You - Joytastic Sarah
Foto: Instagram
Objavljeno: 04.08.2021. u 09:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p