KOSA

Jeste li već isprobali ovaj viralni trik za najljepši visoki rep s volumenom?

Za visoki rep kao iz salona!

Ne tako davno, sve o svijetu ljepote učili smo iz najpopularnijih časopisa, dok su se danas kao vodeće riznice znanja i inspiracije istaknule upravo društvene mreže. Kada je beauty svijet u pitanju, TikTok definitivno prednjači s efektnim savjetima koji se mogu primijeniti u svakodnevnom životu, a jedan koji se tiče najpopularnije frizure bi definitivno trebali usvojiti!

Bez obzira na to kakav stil njegujete i koji tip kose imate, gotovo svima je zajednička ljubav prema podignutoj kosi, odnosno visokom repu. Riječ je o frizuri koju rado nosimo u baš svakom periodu godine, a koja već odavno nije frizura rezervirana za teretanu i sportske aktivnosti, već je često omiljeni odabir i za nešto elegantnije prigode u kojima želimo pokazati svoje najbolje izdanje. Također, ako ste mislili kako nema puno filozofije oko kreiranja ove frizure, prevarili biste se jer postoji pregršt načina na koji možete stilizirati visoki rep; od niskog, sleek repa koji je idealan za nešto otmjeniji look, pa sve do nešto opuštenije varijante visokog repa gdje prednje vlasi uokviruju lice - look koji je bio izrazito popularan 90-ih. S druge strane, ono što je zajedničko svima kada kreiramo visoki rep jest to da želimo postići njegov voluminozni izgled, a zahvaljujući TikTok triku kojeg je podijelio omiljeni celebrity frizer Chris Appleton, ovakav look i nije previše kompliciran za izvesti.

Za prekrasno stiliziran viski rep potrebne su vam dvije gumice za kosu te nešto drugačiji način vezanja od onog tradicionalnog kojeg izvodimo u jednom potezu. Kako bi svaki korak napravili pravilno, u nastavku smo izdvojili ovaj viralni video zahvaljujući kojem ćete baš svaki put imati visoki rep kao iz salona!

@chrisappletonhair Try this hair hack for any one that wants to make there hair look thicker and upgrade there pony game 👱‍♀️@kittybluuuu ♬ Toxic x Pony - ALTÉGO
Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 18.01.2022. u 12:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p