KOSA

Jeste li već isprobali ovo hranjivo ulje za kosu koje obožavaju koristiti i frizeri?

Ulje koje vraća prekrasan izgled baš svakoj kosi!
Za kosu se često kaže kako je ona naš najljepši ukras, stoga ne iznenađuje da smo spremni uložiti zaista puno vremena kreirajući njezin besprijekoran izgled. Njega kose posebno je izazovna za vrijeme niskih temperatura, a osim što se borimo s njezinim suhim izgledom, onaj frizz efekt također je nešto što uvelike narušava kreiranu frizuru...

Stiliziranje kose nešto je što nam nerijetko zna zadavati glavobolju za vrijeme nešto hladnijih mjeseci, ponajviše zbog povišene razine vlage u zraku, a zbog čega kosa postaje jednostavno neukrotiva. Također, suhi zrak u grijanim prostorijama nešto je na što itekako treba obratiti pažnju jer kao što ostavlja posljedice na izgled same kože, jednako tako utječe i na razinu vlage u kosi, a koju je potrebno nadomjestiti kvalitetnom njegom. Upravo zato hranjivo ulje za kosu nezaobilazan je proizvod koji se kao takav mora pronaći na baš svakoj kozmetičkoj polici, pogotovo ako je vaša kosa suha i lomljiva.

Danas se na tržištu može pronaći zaista pregršt hranjivih ulja za njegu kose, no rijetko koje ulje se pokazalo učinkovitim, bez da ostavlja mastan izgled kose. Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Barbary Fig Oil ulje je koje se redovito može pronaći na policama brojnih frizerskih salona, a osim što na kosi ostavlja prekrasan miris, nakon nanošenja ona je glatka, meka te joj vraća izgubljenu elastičnost. Kosa je svakim korištenjem jača, svilenkasta te ćete ovim uljem spriječiti neželjeno kovrčanje kose.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Barbary Fig Oil ulje za kosu

Foto: Instagram, Schwarzkopf
Objavljeno: 09.10.2022. u 17:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p