KOSA

Jeste li znali da i vaša kosa stari?

Zanimljivo pitanje koje često preskačemo!

Baš poput kože, noktiju i tijela, naša kosa uslijed raznih hormonalnih promjena, stari. Možda zvuči iznenađujuće, ali taj process započinje već nakon 30. godine. Čak i ako nemate sijedu kosu i ne vidite znakove starenja na kosi, ona dubinski mijenja strukturu i postaje tanja, lomljiva i beživotna. Nasreću, starenje kose može se usporiti ako koristite odgovarajuće proizvode za njegu.

Dove predstavlja liniju za njegu kose koja ne poznaje godine. Dapače, vaša kosa s godinama može biti sjajna, raskošna i lijepa uz pomoć Advanced Hair linije koja pruža uravnoteženu njegu. Svi znaju da botanička ulja i kolagen imaju izniman učinak na našu kožu, no, jednako blagotvorno djeluju i na našu kosu. I dok ulja često koristimo za kožu, a kolagen pijemo radi starenja organizma, otkrili smo kako ovi genijalni sastojci mogu usporiti starenje naše kose.

Dove Regenerate nourishment serum

Mješavina sedam različitih vrsta botaničkih ulja i kolagena je idealna formula s kojom ćete starenju reći stop. Luksuzna botanička ulja su hranjiva, nježna i hrane kosu, a kolagen, dobro poznat po svom efektu usporavanja starenja, baš kako obnavlja stanice kože, obnavlja i vašu kosu koja postaje jača i zdravija. Ova uspješna kombinacija dolazi u Dove Advanced Hair liniji, a ovisno o tome koji tip kose imate, možete pronaći odgovarajuću njegu u jednoj od linija proizvoda: Regenerate Nourishment, Shine Revived, Colour Care Vibrancy i Volume Amplified.

Dove Care Dry Oil

Dove Oxygen Moisture

Dobra vijest je ipak da, bez obzira na starenje, svaki tip kose uz pravu njegu, može zadržati svoj prirodni sjaj i ljepotu. Želite se opet osjećati sigurno i zadovoljno jer je vaša kosa zdrava, bujna i sjajna i pruža vam osjećaj samopouzdanja? Počastite ju odabirom najbolje njege, a proizvodi iz linije Dove Advanced Hair ekskluzivno su dostupni u svim dm trgovinama.

Dove Colour Care

Dove Regenerate Nourishment

Foto: PR, Unsplash
Objavljeno: 23.09.2019. u 12:38
Tagovi: kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p