KOSA

Kako brzo i jednostavno pružiti tankoj kosi volumen?

Za bujnu kosu kao iz frizerskog salona!

Često znamo reći za kosu kako je naš najljepši ukras, pa upravo iz tog razloga pružamo nešto više pažnje njezinom izgledu. Dobra frizura može sjajno zaokružiti naš cjelokupni outfit, a o dobroj frizuri ne možemo govoriti bez - volumena!

Moramo priznati da je nekako najveći izazov postići voluminozni izgled kose te smo stalno u potrazi za tim ključnim proizvodom zahvaljujući kojem će ona biti prekrasna, bujna te vizualno dobiti na svojoj gustoći. Sigurni smo da ste tako do sada isprobali pregršt proizvoda koji su samo napravili kontraefekt kada je izgled kose u pitanju, no za frizuru kao iz frizerskog salona nije potrebno imati neki revolucionarni proizvod, već samo slijediti trik koji je ovih dana apsolutni hit na društvenim mrežama.

O čemu je točno riječ?

Volumen kose vrlo lako možete postići nešto drugačijom tehnikom njezinog sušenja, a za što vam je potrebno naravno sušilo za kosu i jedna obična kopča. Prije nego krenete sušiti svoju kosu, stavite kopču na sredinu glave kako biste formirali njezin volumen te ju normalno isfenirajte. Rezultat je prekrasna i bujna kosa, a sjajna vijest je ta da ovaj trik funkcionira i na ekstra tankoj kosi! Kako biste svaki korak napravili kako treba, u nastavku smo izdvojili nekoliko popularnih videa koji će sigurno olakšati cijeli ovaj proces!

 

@laurenloois Claw clip root volume hack #hairtok #hairtutorial ♬ Follow me or else - ☆ | lokisscept3r
@libsherratt Its good would probably work better if put in when hairs about 80% dry! #curlyhairhacks #curlyhairvolume #curlyhair #curlyhairtutorial #curlygirl #curlyholiday #fyp ♬ Emotions - Brenda Lee
@alessa.miki

 

♬ First Class - Jack Harlow
Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 03.09.2023. u 10:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p