KOSA

Kako ljeti najefikasnije zaštititi kosu?

Njega koja garantira zdrav i prekrasan izgled

Ljeto je vrijeme kada nekako izgledamo bolje no ikada. Osunčani ten koji prikriva svaku našu nepravilnost te zbog kojeg svoju dnevnu šminku svodimo na minimum nešto je što bi rado zadržali tijekom cijele godine, no ono što često prkosi našem prekrasnom ljetnom izgledu jest uništena kosa, stoga u svoju kolekciju uvrstite proizvode na kojima će vaša kosa itekako biti zahvalna!

Amika Reset Exfoliating Jelly šampon

Ovaj proizvod je idealan za poprilično oštećenu kosu, koju nikako ne želite šišati. Amika Reset Exfoliating Jelly šampon idealan je za problematičnu kosu, a ono što ga čini toliko izvrsnim jest njegova formula obogaćena ružičastom glinom, morskom soli, čime našoj kosi pruža blagi 'piling'. Ovaj proizvod je idealan za masno i osjetljivo vlasište, a možete ga koristiti i kao masku za kosu, samo da je potrebno nešto duže držati proizvod te ga zatim temeljito isprati.

L'Oréal Professionnel Pro Fiber

Kosa je ženama ključan dio vanjštine i pojavnosti jer je jedna od prvih stvari koju druge žene i muškarci na njima primijete. Neovisno o tipu i kvaliteti kose svaka žena se u određenom trenutku susretne s potrebom za intenzivnu njegu i regeneraciju oštećenih vlasi, pod utjecajem atmosferilija poput sunca i vjetra te čimbenika kao što su bojanje i feniranje. Renovirana linija L'Oréal Professionnel Pro Fiber, namijenjena je dugotrajnoj obnovi oštećene kose. Tajna novog Pro Fibera leži u jedinstvenoj kombinaciji dva aktivna sastojka - aminosilana, koji djeluje iznutra restrukturirajući korteks te kationskog polimera, koji djeluje izvana i obnavlja mekoću kose prodirući u njenu unutrašnjost kroz nanometričke pukotine u vlaknu. Što je kosa oštećenija, djelovanje molekule je dugotrajnije i učinkovitije, a aktivira se svakim šamponiranjem!

Keune Care Sun Shield linija

Upravo za vrijeme ljetnih mjeseci, kada je kosa izložena štetnom djelovanju mora, sunca i soli, potrebna joj je posebna i intenzivna njega za oporavak i vraćanje zdravog sjaja.Kao savršen izbor za ljetnu zaštitu kose istaknula se Keune Care Sun Shield linija posebno osmišljena za najbolju zaštitu od sunca, morske vode, klora, kiše i svih ostalih štetnih utjecaja. Sadrži sve potrebne esencijalne minerale, UV zaštitu i aktivne proteine koji štite i obnavljaju kosu, a rezultat je prekrasno svilenkasta i sjajna kosa, koja se lako raščešljava i oblikuje. Tako Keune Care Sun Shield šampon revitalizira suhu, lomljivu i suncem oštećenu kosu te joj pruža UV zaštitu, a Keune Care Sun Shield regenerator revitalizira suhu, lomljivu i suncem oštećenu kosu te joj pruža kosi UV zaštitu. Nadalje, Keune Care Sun Shield ulje raskošno je ulje koje štiti kosu od štetnog UV zračenja i stvara zaštitni omotač oko svake vlasi za zadržavanje vlage te time sprječava isušivanje kose.

Objavljeno: 28.06.2019. u 10:53

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p