KOSA

Kako napraviti 'beach waves' frizuru bez da uništite svoju kosu?

Stilizirajte ovu omiljenu frizuru bez imalo muke

Iako je naš odabir ljetnih frizura poprilično raznolik, postoje one frizure koje jednostavno ljeti ne preskačemo. U tu skupinu definitivno spadaju i popularni valovi u kosi, odnosno beach waves, a kako ih kreirati nakon povratka s mora te nositi i na ulicama gradskog asfalta, otkrijte u nastavku.

Frizura tijekom našeg boravka na moru poprilično je jasna; opuštena kosa koju uglavnom stiliziraju more te pokoji svijetli pramen poklonjen od sunca nešto je što zaista volimo vidjeti na sebi. No, kraj odmora pored mora ne mora nužno označavati i kraj ove efektne i ležerne frizure, pogotovo kada postoje proizvodi s kojima ju možete stilizirati u tren oka. Frizure koje možemo brzo kreirati često su na glasu kao one koje oštećuju našu kosu, a budući da je kosa sama po sebi dehidrirana nakon povratka s mora, ovoga puta preskočite korištenje figara ili pegle kao pouzdanog pomagača u kreiranju valova.

@hoskelsa

Umjesto toga svoje povjerenje poklonite slanim sprejevima za kosu, čije formule sadrže sol i ostale sastojke zbog kojih je kosa mekša i voluminoznija. Ako je vaša kosa sklona kovrčama, jednostavno ju pošpricajte ovim sprejom i ostavite da se prirodno posuši, no ako imate strogo ravnu kosu, trebat će vam malo više vremena za stiliziranje ove frizure. Tako je najbolje zavezati nekoliko debljih pletenica koje ćete pošpricati ovim sprejem i ostaviti ih da se osuše. Nakon što je kosa u potpunosti suha, možete uživati u svojim valovima, pa čak i ako ste miljama daleko od mora!

Original & Mineral Surf Bomb Sea Salt Spray, Moroccanoil Beach Wave Mousse

OUAI Wave Spray    @hoskelsa

Unite Beach Day Texturizing Spray, John Frieda Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray

Foto: Instagram, Unite, John Frieda, OUAI, Original & Mineral Surf Bomb, Moroccanoil
Objavljeno: 10.08.2019. u 15:25
Tagovi: Kosa, kosa

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p