KOSA

Kako napraviti frizuru kao iz salona s običnim viklerima?

Za kosu kao iz omiljenog frizerskog salona
Kada je stiliziranje kose u pitanju, do sada smo zaista isprobali svašta da bi ona bila prekrasno stilizirana i bujna. S druge strane, malo koji trik bi nas na prvu oduševio i osvojio na duže staze, a u posljednje vrijeme svjedočimo povratku jedne pomalo zaboravljene, retro metode stiliziranja kose - viklerima!

Ako ste ovih dana barem jednom zakoračili na popularnu društvenu mrežu TikTok sigurno ste promjerili brojne video materijale u kojima se kosa stilizira viklerima. Ova pomalo zaboravljena, retro tehnika ponovno je apsolutni hit u svijetu frizura i to iz jednog sasvim jednostavnog razloga; vikleri su zaista efikasno i jednostavno rješenje kojim mogu rukovati i najveći amateri, a rezultati na kosi ostat će dugotrajni i danima nakon što ste kreirali samu frizuru. Također, sigurni smo da ste do sada barem jednom pokušali napraviti frizuru s viklerima, no rijetko kada biste postigli željeli rezultat. Tajna je u samom procesu i načinu na koji ih nanosite na kosu, a koja bi prije svega trebala biti u potpunosti suha. Također, najbolje rezultate ćete postići tako da kosu prije stavljanja viklera ispeglate peglom te dok je još kosa vruća nanesete viklere.
 
 
Ako želite kreirati look s kojim će vaša kosa dobiti na volumenu, onda prednju stranu kose okrećite prema licu, dakle u unutarnju stranu. Tako ćete prekrasno uokviriti svoje lice, a kako biste svaki korak ove frizure napraviti točno onako kako treba, u nastavku smo izdvojili nekoliko najpopularnijih TikTok videa koji će vas voditi korak po korak do savršene kose!
@sweastyle Secret to bouncy Velcro curls when you have no dyson #velcrorollerstutorial #hairstyle ♬ Western music, trap soul, R&B beat ♫(866926) - Daisuke"D.I"Imai
@heykatiesue Took me an hour, probably only doing the front pieces next time. Rollers and clips are linked in my bio! #velcrorollers #rollerstutorial #hairrollerstutorial #thatgirl ♬ This Magic Moment - Drifters
@.glossier.x Quick bouncy hair tutorial! ✨ #foryoupage #foryou #fypシ #fyp ♬ Baby - Aitch & Ashanti
Foto: Instagram
Objavljeno: 06.01.2023. u 11:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p