KOSA

Kako napraviti frizuru koja je obilježila ovu godinu?

Konačno hair tutorial koji se dugo čekao
Kada bismo morali izdvojiti jednu frizuru o kojoj su pričale baš sve društvene mreže, onda je to definitivno 'sleek punđa'. Riječ je o frizuri koju karakterizira glatka i sjajna kosa pažljivo skupljena u punđu na vrhu glave ili na stražnjem dijelu glave. Ova frizura je često vrlo elegantna i moderna, a postiže se pažljivim ravnanjem kose i njenim pričvršćivanjem u punđu. Sjajna vijest je ta da sada konačno imamo i tutorial za njezino kreiranje i to ni manje, ni više nego od osobe koja je ovu frizuru i proslavila.

Ova godina definitivno je protekla u znaku 'it' djevojke Sofie Richie Grainge čije smo modne outfite i beauty trikove upijali kao spužve. Ono po čemu je definitivno postala prepoznatljiva jest njezina sleek punđa koju danas koristimo za razne prigode; od onih casual, pa sve do nešto elegantnijih i svečanijih događanja. Iako smo do sada poprilično savladali njezino stiliziranje, Sofia je na radost brojnih beauty entuzijastica na svom TikTok profilu podijelila tajnu savršene punđe i moramo priznati da nas je oduševila detaljnim koracima koje baš svatko može savladati.

Frizura koja savršeno pristaje baš svima

Kreiranje ove frizure nije previše komplicirano, a osim što sjajno izgleda, odličan je odabir i ako želite dubinski nahraniti svoju kosu te joj vratiti zdrav izgled. Zbog jednostavnosti njezinog kreiranja Sofia ju je nazvala i “lazy girl hair”, a što vam sve treba za nju te kako izgleda samo stiliziranje, otkrijte u TikTok videu koji je do sada pregledalo preko 15 milijuna ljudi!

@sofiarichiegrainge

Sleek lazy girl bun 🫶🏼

♬ original sound - Sofia Richie Grainge
Foto: TikTok, Instagram
Objavljeno: 04.09.2023. u 15:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p