KOSA

Kako napraviti kovrče koje će biti postojane baš cijeli dan?

Prekrasna frizura bez oštećene kose!

Jesen je period kada se najčešće zaželimo neke promjene, a ima li bolje promjene od nove frizure? No, promjena da bi bila efektna, ne mora nužno biti i drastična, a pravi dokaz toga je i frizura koja savršeno pristaje baš svima te s kojom će vaša kosa ostati u potpunosti neoštećena!

S vremena na vrijeme u ogledalu želimo vidjeti malo drugačiju verziju sebe, a željeno osvježenje najbolje pruža nova frizura. Tako se često na našoj listi omiljenih frizura pronađu kovrče, a razloga za to je bezbroj. Riječ je o frizuri koju vrlo lako možete stilizirati, pa se kao takva uklapa u svako užurbano jutro, odlična je za casual prigode, kao i za nešto elegantnija izdanja, kada želimo da svi pogledi budu upereni u nas, te također pristaje baš svakom licu! Iako često znamo odgađati stiliziranje ovakve frizure budući da su nerijetke situacije u kojima ona vrlo brzo splasne i to netom nakon što smo napustili svoj dom, beauty gadgeti današnjice uspješno odolijevaju baš svim navedenim izazovima koje stavljamo pred njih.

@philips_hr

Kada smo kod beauty gadgeta, neupitno je da današnji napredak tehnologije uvelike olakšava našu beauty rutinu, čineći svakodnevne rituale kao što je stiliziranje kose nešto zabavnijima, a pravi dokaz toga je Philipsov MoistureProtect Auto Curler kojeg smo imali prilike isprobati u backstage-u ovosezonskog Bipa FASHION.HR tjedna mode! Naime, bez obzira na to da li je vaša prirodno ravna, tanka i bez volumena, kraća ili dulja, uz minimalno uloženog vremena i truda raskošne uvojke, uvjerili smo se, moguće je postići na svakom tipu kose!

Nadalje, ono što nas je posebno osvojilo kod ovog uređaja jest činjenica da nakon stiliziranja vaša kosa ostaje u potpunosti neoštećena. Upravo se po njezi i zaštiti kose MoistureProtect Auto Curler bitno razlikuje od drugih uređaja za kovrčanje, a tajna je u tome što ovaj uređaj pomaže zadržati prirodnu vlagu u kosi, pa tako ona nakon stiliziranja ne izgleda isušeno i ispucano, kao što često zna biti slučaj. Također možete biti sigurni kako prilikom stiliziranja kose neće doći do opekotina jer njegov napredni dizajn u potpunosti izolira toplinu od svih drugih područja, osim same kose koja se kovrča.

@philips_hr

Tako na vrlo jednostavan način možete kreirati romantične uvojke kao iz frizerskog salona, ovisno o svome raspoloženju i stylingu, a kako bi uvojci bili postojani baš cijeli dan, važno je ne preskočiti jedan ključni krak - temeljito sušenje kose. Kako gotovo svaku frizuru radimo u velikoj žurbi, pravi trik za dugotrajne kovrče leži u suhoj kosi, koja je tek tada sprema ta daljnje stiliziranje. Postići suhu kosu, a koja nakon toga neće biti oštećena, vrlo je lako uz Philips MoistureProtect uređaj za sušenje kose , koji prilagođava temperaturu sušenja tipu kose uz održavanje prirodne hidratacije kose.

@philips_hr

Nadalje, romantični uvojci nisu jedina frizura koju volimo vidjeti ove jeseni, pa tako zavodljive valove koji su naš česti odabir za svakodnevna izdanja, vrlo lako možete stilizirati koristeći i klasičnu peglu za kosu. Philips MoistureProtect uređaj za ravnanje kose ima senzor koji utvrđuje razinu prirodne vlage i prilagođava temperaturu uređaja, ali i pomične ploče od titanija prilagođavaju se pritisku na kosu. Rezultat je lijepa, neoštećena i zaglađena kosa, koju je nakon ovog tretmana potrebno samo raščešljati velikom četkom kako biste postigli voluminozne valove!

@philips_hr

Objavljeno: 30.10.2019. u 15:54

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p