KOSA

Kako napraviti najpopularniju frizuru sezone?

Nika Turković nam je otkrila kako radi svoju 'sleek bun' frizuru!
Već dugo se nije pojavio trend koji nas je toliko osvojio kao ova jednostavna frizura, a o kojoj se ovih dana ne prestaje pričati na društvenim mrežama. Riječ je naravno o 'sleek bun' frizuri zahvaljujući kojoj možemo odgoditi još nekoliko dana do novog pranja kose i koja jednostavno savršeno pristaje baš svima!

'Sleek bun' frizura nešto je o čemu ovih dana bruju cijeli TikTok, ponajviše zahvaljujući Belli Hadid koja je ovaj zalizani look i popularizirala. Ono što obožavamo kod ove frizure jest to što prekrasno naglašava crte lica te unatoč tome što izgleda kao da se oko nje nismo uopće potrudili, pruža neki poseban vibe baš svakom našem outfitu. Također, ova frizura idealan je odabir za sve prilike, od onih casual, pa sve do nekih elegantnih događanja u kojima želimo pokazati svoje najbolje izdanje. Ovako zalizana kosa, skupljena u punđicu sjajno je rješenje za hladne mjesece jer drži kosu s lica, kao i svaku vlas na mjestu, pa vam tako vlaga u zraku neće pomrsiti račune i pokvariti frizuru kao što je to česti slučaj u ovom periodu godine.

Nadalje, po ovoj frizuri definitivno je poznata omiljena pjevačica Nika Turković te moramo priznati da joj pristaje savršeno, stoga smo ju pitali kako stilizira svoju, kao i koje proizvode pri tom koristi: "Zalizana punđa mi je jedina frizura koju znam složiti i poprilično sam zadovoljna kako mi to ide jer sam inače podosta netalentirana za bilo što vezano uz kosu. U ovoj frizuri mi je ključna Authentic Beauty Concept pomada, jer ne postoji nijedan proizvod koji mi tako zaliže kosu, a da ne bude tvrda ili onako klasično 'gelirana'. Uvijek koristim uski, mali češljić, malo smočim taj dio kose s vodom samo da bi mi bilo lakše s njom raditi, zatim zavežem rep i na kraju zaližem s proizvodom. Sve popravim malom četkicom za zube kako ne bih imala neke dlačice posvuda i to je to." - objašnjava Nika.

S obzirom na to da je riječ o brzoj i jednostavnoj frizuri koja definitivno ostavlja dojam, ne postoji razlog da ju i sami ne isprobate!

Foto: Instagram
Objavljeno: 30.09.2022. u 11:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p