KOSA

Otkrijte proizvode koji će savršeno obnoviti izgled vaše kose i kože nakon ljeta?

Za prekrasan i njegovan izgled od glave do pete!
Sunce može posvijetliti vaše uvojke stvarajući prekrasne zlatne pramenove, ali njegove agresivne zrake isto tako mogu biti vrlo štetne za vašu kosu i prouzročiti suhu kožu. Upravo zato su tretmani dubinske njege nakon ljeta toliko važni, a u nastavku otkrijte ključne proizvode koji garantiraju zdrav izgled kože, ali i kose!

Da biste obnovili i revitalizirali kosu oštećenu suncem, započnite s predtretmanom Huile de Leonor Greyl prije svakog šamponiranja. Ovo jedinstveno ulje ima nevjerojatna obnavljajuća i zaštitna svojstva! Formulacija sadrži mješavinu prirodnih ulja bogatih vitaminom E za dubinsku hidraciju kose i stvaranje zaštitne i hranjive barijere protiv štetnih djelovanja iz okoliša. Svidjet će vam se kako vas tijekom cijele godine podsjeća na ljeto zahvaljujući očaravajućem cvjetnom mirisu sa senzualnim egzotičnim notama.

Nanesite količinu jednog ili dva čepa na suhu kosu po duljini i na vrhove, zatim raščešljajte četkom od prirodne dlake da ravnomjerno rasporedite ulje i omogućite da prodre u pramenove. Za izrazito oštećenu kosu, umasirajte masku po dužini i na vrhove da dubinski hidrirate i obnovite hranjenje kose, čineći je mekom i podatnom. Jednostavno odaberite proizvod koji najviše odgovara vašem tipu i potrebama kose iz našeg izbora Hranjivih maski. Toplo preporučujemo Masque Quintessence. Ostavite masku na kosi deset do dvadeset minuta, zatim je temeljito isperite te odaberite šampon formuliran za vaše specifične probleme. Na kraju, ne zaboravite svakodnevno hraniti vrhove kose tako da prstima nanesete Sérum de Soie Sublimateur, ako vam je kosa rijetka ili tanka, ili Éclat Naturel, ako imate gustu kosu!

Éclat Naturel

Huile de Magnolia

Leonor Greyl je snivala o ulju za lice i tijelo nakon tuširanja koje ne samo da će njegovati, smiriti i nježno poljepšati kožu, nego će isto tako pomoći da se produži prekrasna zlatna preplanulost te ostaviti sladak i nježan miris. Njezin suprug Jean-Marie Greyl ostvario je taj san stvarajući Huile de Magnolia, koje je ona, srećom, pristala podijeliti sa svojim klijentima. Formula je bogata karotenoidima i pro-vitaminom A te je prožeta hipnotičkim mirisom bijelog cvijeća.

Huile de Magnolia se može koristiti tijekom cijele godine, na cijelom tijelu, za njegu suhe kože nakon kupanja ili tuširanja i produljenje preplanulosti. Također smiruje nadraženu kožu nakon uklanjanja dlačica i nježno uklanja šminku… Samo nekoliko kapi je sve što trebate da kožu učinite mekom, svilenkasto glatkom i nježno namirisanom.

Unesite svoj prekrasan ljetni izgled u novo godišnje doba s osunčanim pramenovima i blistavom dugotrajnom preplanulošću!

L'Huile de Leonor Greyl

Masque Quintessence

Sérum de Soie Sublimateur

Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 30.08.2022. u 14:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p