KOSA

Kako održavati šiške ljeti?

Jednostavni trikovi za postojan izgled!

Šiške su frizura koju obožavamo iz nekoliko razloga, a jedan od glavnih je činjenica kako se zapravo radi o malenoj, ali istovremeno velikoj promjeni koja u potpunosti može osvježiti i promijeniti postojeći izgled.

Možemo se složiti kako ljeto i sve njegove čari obožavamo, no ono što nam ponajviše zadaje probleme je frizura i njezino održavanje. Kao što smo spomenuli, šiške su odlična i praktična frizura koja iziskuje minimalno friziranja, ali ljeti je situacija ponešto drugačija. Nakon kupanja ili hodanja po suncu, kosa će izgubiti svoj prvotni oblik koji ima nakon pranja ili stiliziranja te će vlasi ‘krenuti’ u svom smjeru, a imate li šiške to može izgledati vrlo neatraktivno i neuredno. Rješenje koje je savršeno za sve one koji imaju šiške i žele izgledati lijepo nakon izlaska iz mora je nošenje trake koju možete staviti tako da u potpunosti sakrijete šiške ili ih pritisnete te na taj način fiksirate. Ovaj način stiliziranja šiški iznimno je praktičan i zahvalan, ali i neizmjerno chic, pa se definitivno radi o dobitnoj kombinaciji.

@margoandme

Nadalje, ako vam marama iz nekog razloga ne odgovara, uvijek se možete pouzdati u ukosnice koje su ove sezone veliki trend bez obzira na to imate li šiške ili ne. Naime, ukosnice će baš kao i marame biti vrlo trendi detalj, a vama će olakšati borbu s neukrotivim šiškama. Poznato je kako se šiške i zimi trebaju prati češće od ostataka kose, a situacija je ista i ljeti, no kako biste uštedjeli vrijeme te istovremeno izgledali odlično predlažemo da baš uvijek pri ruci imate šampon za suho pranje koji će šiške također i fiksirati pružajući im teksturu. Još nešto što uvijek morate imati pri ruci je i malena okrugla četka s kojom će biti dovoljno proći kroz šiške nakon korištenja suhog šampona i to bez pomoći sušila za kosu.

Šiške su frizura koja zahtjeva stiliziranje i ljetno vrijeme nije najdraži period svima onima koje ih nose, ali uz ovih nekoliko jednostavnih, a efektivnih trikova na efikasan način ćete riješiti sve nedoumice pritom izgledajući sjajno.

@margoandme

Objavljeno: 14.07.2019. u 00:00
Tagovi: šiške

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p