KOSA

Kako posvijetliti kosu bez odlaska frizeru?

Sprejevi za posvjetljivanje kose kao brzo i efikasno rješenje!

Poprilično visoke temperature potaknule su naše misli na planiranje godišnjih odmora te eventualni bijeg na domaću obalu. Tako su mnogi od nas već sada krenuli s 'hvatanjem' boje kako bi kreirali dobru podlogu za skidanje u kupaći kostim, a uz brončani ten zbog kojeg sve na našem tijelu izgleda mrvicu posebnije, smjestila se i želja za svjetlijom kosom, a kako ju postići unutar vlastite kupaonice, otkrijte u nastavku!

Trenutno je stanje naše kose poprilično otužno, što je zapravo posljedica boravljenja u zatvorenom prostoru i nedostatak frizerskih usluga koje smo na neko vrijeme morali staviti na pauzu. Iako su omiljeni frizerski saloni ponovno otvoreni, liste čekanja su poprilično dugačke, pa ako ste poželjeli osvježiti svoju kosu, možda je bolje da se prepustite u svoje ruke. Kada je samostalna njega kose u pitanju, beauty industrija mislila je na sve, pa tako možete sami prikriti sijede, obojati se u željenu boju ili ju samo posvijetliti i to ni manje ni više nego običnim sprejom.

Sprejevi za posvjetljivanje kose sjajno su rješenje ako želite kosu koja će izgledati kao da ste cijeli dan proveli na plaži, a njihova primjena vrlo je jednostavna. Na čistu i mrvicu vlažnu kosu nanesite sprej za posvjetljivanje kose, te ga raščešljajte duž cijele kose kako biste kreirali dojam pramenova. Sprej možete ostaviti da se prirodno posuši, no ako želite vidljiviji efekt, kosu posušile sušilom. Jedan ili dva tretmana, ovisno o dužini kose, sasvim su dovoljni da se vide željeni rezultati. S druge strane, iako je riječ o efikasnom proizvodu, istovremeno je prepun kemikalija koje mogu uvelike isušiti kosu, stoga obogatite svoju svakodnevnu njegu kose maskama kako bi ona ostala hidratizirana i zdrava!

Schwarzkopf Nordic Blonde Lightening Spray

Klorane Blond Highlights Sun Lightening Spray with Chamomile

John Frieda Sheer Blonde sprej za posvetljivanje plave kose

Balea More Blonde sprej za kosu

Foto: Instagram, Balea, John Frieda, Klorane, Schwarzkopf
Objavljeno: 11.05.2020. u 09:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p