KOSA

Kako u jednom potezu napraviti omiljenu frizuru sezone?

Brza i efektna frizura koju obožavamo!
Činjenica jest da u jednom radnom danu, kada nam je tempo i više nego užurban, nemamo vremena satima stajati pred zrcalom. Budući da kosa slovi kao naš najljepši ukras, nije naodmet znati kreirati upečatljivu frizuru, a čije stiliziranje neće oduzimati previše vremena!

Kada govorimo o stiliziranju kose, zimi nam to predstavlja posebno veliki izazov jer je kosa poprilično suha, neukrotiva i vrlo teška za rukovanje. S druge strane, to nije razlog da jednostavno odustanemo od željenog izgleda, pogotovo kada postoje frizure s kojima možemo u svega nekoliko minuta kreirati prekrasan, ženstveni look. Frizura koja je već neko vrijeme apsolutni hit, a predviđa se da će tek u ovoj godini doživjeti svoj maksimum je podignuta kosa s velikom retro kopčom. Sigurni smo da se sjećate glomaznih kopči koje su se nekada davno mogle pronaći na kozmetičkim policama naših mama i baka, da bi danas polako, ali sigurno ponovno pronalazile svoje čvrsto mjesto i u našoj beauty rutini.

Ono što volimo kod ove frizure je to što je vrlo praktična jer skraćuje proces spremanja te je potrebno samo nekoliko sekundi da se kosa makne s lica i da se naglasi njegova ljepota. Bilo da želite ukrotiti razuzdane pramenove ili želite izgledati i osjećati se malo drugačije bez previše truda, velika retro kopča za kosu je odličan odabir. Ova frizura definitivno je najbrži način za staviti točku na ‘i’ na svaki styling, a u nastavku smo izdvojili jedan odličan TikTok video koji će vam detaljno objasnit kako najlakše kreirati ovaj trendi look!

@molly_fritz Reply to @noturaveragebadger ♬ apathy - Gia Margaret
Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 13.01.2022. u 10:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p