KOSA

Kako ubrzati rast kose?

Sjajni proizvodi za gustu, snažnu kosu

Lijepa, zdrava i sjajna kosa je nešto o čemu sanja gotovo svaka žena, a samo nekolicina sretnica može se pohvaliti prirodno čvrstom i bujnom kosom. Iako je zdrava i uravnotežena prehrana ključna kako u njezi kože, tako i njezi kose, činjenica je da će mnogi za vidljivo bujniju kosu morati posegnuti za proizvodima koji će dodatno potaknuti njen rast i jačanje.

Ne postoji zlatno pravilo koje će pomoći da vaša kosa preko noći ojača; radi se o čitavom procesu povezanih aktivnosti koje činimo svjesno ili nesvjesno, a koje itekako utječu na izgled, gustoću i na samo zdravlje vlasišta. Pravilan odabir odgovarajuće četke, spomenuta prehrana, dovoljan unos tekućine, vitamina i minerala i mnogi drugi faktori značajno utječu na bujnost, volumen i dužinu koju vaša kosa može doseći. Na tržištu danas možete pronaći zaista sjajne proizvode koji će itekako utjecati na dužinu vaše kose, no oni će funkcionirati samo ako se brinete za vašu kosu i ako je pravilno njegujete.

Pobrinite se da su vaši vrhovi zdravi, češljajte kosu prije spavanja, vodite računa u prehrani, ne koristite toplinske uređaje te izbjegavajte svakodnevno pranje kose i bez sumnje ćete u kratkom roku primjetiti razliku na vašoj kosi. Svemu navedenome, dodajte pomno odabran preparat koji će potaknuti rast i jačanje kose i uživajte u raskošnoj, bujnoj kosi koju ste oduvijek željeli. Kako bismo vam pomogli u odabiru proizvoda, u nastavku smo izdvojili provjerene preparate na kojima će vam vaša kosa biti zahvalna!

John Masters Organics Scalp

Kérastase Densifique Fondant Densité

Ducray Rubéfiant

Vichy Dercos Neogenic

Kérastase Résistance Extentioniste Scalp Serum

Dr. Santé Anti Hair Loss

Objavljeno: 08.05.2020. u 00:00
Tagovi: kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p