KOSA

Kako brzo i bez oštećenja postići svjetliji izgled kose?

Tretman koji vraća sjajan i zdrav izgled baš svakoj kosi!

Koliko god uživali u toplim sunčevim zrakama, moru i svemu onome što godišnji odmor donosi, naša kosa se s time naš i ne bi složila. Tako je kosa nerijetko suha, blijeda i beživotna, pa ono o čemu prvo razmišljamo kada se vratimo na užareni gradski asfalt je zakazivanje termina u omiljenom frizerskom salonu kako bi što prije svojoj kosi vratili lijep i zdrav izgled!

Za kosu se često kaže da je naš najljepši dodatak, stoga ne iznenađuje da poprilično puno pažnje posjećujemo njezinom izgledu. Kao jedno od nepisanih pravila je i obavezan posjet omiljenom frizerskom salonu nakon povratka s godišnjeg odmora kako bi kosu što prije vratili u život. Činjenica jest da kombinacija sunca, klora iz bazena i soli iz mora ostavlja neizbrisiv trag na izgled kose, stoga je važno pružiti joj adekvatnu njegu kako bi ponovno bila zdrava, njegovana i sjajna. Osim što je uvijek dobra ideja napraviti i neki simboličan rez, dakle ne drastičnu promjenu frizure, već šišanje oštećenih dijelova kose kako bi mogla ispočetka rasti te izgledati zdravo i njegovano, jednako tako je potrebno obratiti pažnju i na održavanje njezine boje koja nerijetko ljeti izblijedi.S obzirom na to da je riječ o kosi koja je poprilično 'izmučena' ljetnim radostima, za njezino osvježavanje odaberite tretman koji će istovremeno posvijetliti izgled same kose te joj pružiti maksimalnu zaštitu. Riječ je o hvaljenom L’Oréal Professionnel Blond Studio 9 Bonder Inside posvjetljujućem puderu koji je tek nedavno stigao na domaće tržište, a već je omiljeni proizvod brojnih profesionalnih frizera. Njegov učinak testirali smo u poznatom frizerskom salonu Marlena u Zadru te su nas dobiveni rezultati jednostavno osvojili na prvu!

Petra Planinić, Maja Babac, Iva Miletić, Anamarija Marinov; na stolici Marlena Masina

Poznato je da se tajna zdrave kose krije u kvalitetnoj njezi, a da bi postigli željeni rezultat bitno je izabrati kvalitetne preparate koji će pomoći kosi nakon ljeta. Upravo to pruža inovativni L’Oréal Professionnel Blond Studio 9 Bonder Inside posvjetljujući puder čija se inovacija vidi u jedinstvenoj formuli koja profesionalnim frizerima jednostavno olakšava dobivanje prekrasnih, svijetlih pramenova kose te klijentima štedi vrijeme jer je cijeli postupak brz i sa sjajnim efektom! Ovaj proizvod prikladan je za baš svaki tip kose te može posvijetliti svaku nijansu, ma koliko tamna ona bila, i to s vrlo prirodnim finishem.Njegova inovacija leži u tome što ovaj proizvod u vrlo kratkom vremenu posvjetljuje kosu do devet nijansi, štiteći veze unutar vlasi same kose. Kosa je nakon korištena sjajna, glatka i snažnija, stoga smo sigurni da ćete se ovom tretmanu rado vraćati kada vašoj kosi zatreba doza osvježenja!

French Balayage Shadow transformacija ekskluzivno je dostupna u vašem najbližem L’Oréal Professionnel salonu, na adresi:

Frizerski salon Marlena, Put Murvice 19, 23000 Zadar
Kontakt za naručivanje: 023 213 849

Objavljeno: 27.08.2022. u 16:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p