KOSA

Ključne jesenske frizure koje ćete lako napraviti sami!

Odlične ideje za koje vam ne treba puno vremena!

Pred nama su pravi jesenski dani što znači da je riječ o primjenjivom periodu koji uvelike može utjecati na našu frizuru. Iz tog razloga idealan je trenutak da se odlučite za praktične i funkcionalne opcije koje će se sjajno uklopiti u nadolazeće vrijeme i ono najvažnije, uzeti malo vremena.

Jesenske frizure vole opuštenost, razbarušenost te jednostavnu estetiku koja se sjajno uklapa u cosy jesenske outfite. Kao što smo spomenuli, primjenjivo vrijeme koje nerijetko može utjecati na izgled kose i frizure od nas traži da se okrenemo zanimljivim podignutim varijantama ili pak odabiru nešto 'jačih' proizvoda koji će fiksirati kosu i držati sve na mjestu. Kao jeda od najdražih frizura definitno se nameće nezaobilazna punđica koje može biti visoka ili niska, a ono što predlažemo je da se odlučite za messy verziju što znači da je poželjno izvući nekoliko prednjih pramenova koji će uokviriti lice te naglasiti opuštenost. Ovu frizuru također možete ukrasiti raznim gumicama, ukosnicama ili rajfom, a samim time dodano naglasiti svoju osobnost. Ipak, ako se baš nikad ne želite odreći raspuštene kose, naša sugestija su kovrče koje vrlo dobro izgledaju u razbarušenom ruhu te odaju neki poseban šarm. Kovrče same po sebi frizuri daju volumen, pa se možete poigrati polurepom ili čak polu punđicom, a baš kao i kod prethodnog prijedloga sve dodatno podignuti ključnim detaljima.

Kako bismo vas inspirirali i potaknuli na kreiranje brzih, funkcionalnih i atraktivnih frizura, u nastavku smo izdvojili naše favorite za koje smo sigurni da neće razočarati, već naprotiv!

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.10.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p