KOSA

Koje frizure nositi kada želite preskočiti pranje kose?

Frizure s kojima niti jedan dan neće biti 'bad hair day'

Od svih beauty rituala pranje kose nešto je što nam zaista najteže pada. Osim što je riječ o tretmanu koji je važan iz higijenskih razloga, pranje kose nešto je što nam oduzima poprilično puno vremena jer kosu nije dovoljno samo oprati već slijedi i njezino stiliziranje koje ponekad traje satima. Upravo zato ne iznenađuje da bi rado preskočili dan kada je njezino pranje na rasporedu, a s ovim genijalnim frizurama je to itekako moguće!

Možda ne spadate u skupinu izrazito organiziranih osoba, no najbolje organizacijske sposobnosti izlaze na površinu kada je pranje kose u pitanju. Tako ovaj ritual nastojimo uskladiti sa svakodnevnim rasporedom i prilikama u kojima želimo pokazati svoje najbolje izdanje, a što uključuje svježu, stiliziranu kosu. S druge strane, postoje frizure koje nam mogu pružiti još dan, dva oduška jer su toliko prekrasne da će sigurno skrenuti pozornost s neoprane kose. Također, ove frizure su omiljeni odabir kada su temperature nešto više i kada se pojačano znojimo jer drže kosu na jednom mjestu te ju miču s lica. Kao apsolutni favorit izdvaja se punđa, frizura koju možemo kreirati u tren oka, a koja je nevjerojatno elegantna. Kada govorimo o punđama, i ove sezone se nose njezine razne varijacije; od messy izgleda pa sve do urednog, zalizanog looka.

Nadalje, pletenice su sjajan odabir ako imate nešto više vremena za stiliziranje kose, a kao veliki trend ovog proljeća izdvajaju se romantične kopče za kosu. Ova frizura zapravo je stylish varijanta klasične punđe te pruža ženstven dojam i najležernijem outfitu. U nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih frizura zahvaljujući kojima niti jedan dan neće biti 'bad hair day'!

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.05.2022. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p