KOSA

Koji proizvodi su idealni za obnovu i zaštitu kose?

Omiljeni Kiehl's je upravo predstavio nove formule iz AMINO ACID linije!

Ključ zdravog izgleda kose započinje vlasištem. Suho i nadraženo vlasište koje se ljušti ne može stvoriti zdrav izgled vlasi. Neovisno o tipu kose vrijedi sljedeće – što je vlasište zdravije, to i kosa izgleda zdravije. Iako se vlasištu često ne daje dovoljno pažnje, o njemu treba brinuti na isti način kao što brinemo o svojoj koži, hidratacijom i hranjenjem prilikom svakog pranja. Vlasište se u sklopu rutine pranja kose može njegovati pomoću maski i pilinga kako bi se uklonile mrtve površinske stanice te kako bi ga se hidratiziralo na isti način kao i prilikom njege kože lica.

Od 2002. za potrebe njege normalne do suhe kose kupci vjeruju šamponima i regeneratorima iz Kiehl'sove Amino Acid linije, koji sadrže jedinstvenu kombinaciju čistog kokosovog ulja, pšeničnih bjelančevina i aminokiselina. Stoga nije neobično da su šamponi i regeneratori koji sadrže ove visokoučinkovite formule za čišćenje postali najprodavaniji u Kiehl'sovom asortimanu. Danas ovaj brend s veseljem predstavlja najnovije proizvode u svojoj legendarnoj kolekciji za njegu kose, masku Amino Acid Scalp-Restoring Treatment Mask i piling Amino Acid Scalp-Detoxifying Treatment Scrub– ove veganske formule1 prikladne su za sve tipove vlasišta, uključujući i osjetljiva te pomažu u obnovi i zaštiti.Piling Amino Acid Scalp-Detoxifying Treatment Scrub nježno uklanja mrtve površinske stanice kože s vlasišta te na njemu ostavlja osjećaj dubinskog čišćenja tako što uklanja onečišćenja, tragove proizvoda za kosu te čestice onečišćenja iz okoline. S pomoću spoja koji su osmislili stručnjaci, a koji se sastoji od deset aminokiselina u kombinaciji s morskom soli i salicilnom kiselinom, ova visokoučinkovita formula prikladna je za sve tipove kose te savršeno nadopunjuje svaku rutinu njege. U ispitivanju provedenom među potrošačima 90% sudionika navelo je osjećaj čistoće i svježine vlasišta na kraju dana.2 Upotrebljavati jednom tjedno umjesto šampona za zdraviju kosu punijeg izgleda, a zatim nanijeti regenerator ili masku za kosu.Maska Amino Acid Scalp-Restoring Treatment Mask njeguje i hrani kosu bez otežavanja. Ova formula bez silikona nježno umiruje i pomaže osigurati dugotrajnu hidrataciju. Formula sa spojem trostrukih aminokiselina i triglicerida iz kokosa stvara učinak hidratacije na vlasištu te zdrav izgled i osjećaj na kosi. Nakon čišćenja, proizvod nanesite na vlasište i kosu i ostavite da djeluje 3 – 5 minuta, zatim isperite. Za intenzivnije djelovanje ostavite da djeluje 15 minuta, zatim isperite.

Kiehl’s Amino Acid Scalp-Restoring Treatment Mask i Amino Acid Scalp-Detoxifying Treatment Scrub dostupni su u svim Kiehl's prodavaonicama u Hrvatskoj, a od siječnja 2022. možete ih potražiti i na službenoj stranici!

Foto: PR
Objavljeno: 09.12.2021. u 14:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p