KOSA

Kopče za kosu: praktičan detalj s kojim uvijek imate frizuru!

Za frizuru koja uvijek izgleda sjajno!

Možemo se složiti da je kosa detalj za koji uvijek volimo da izgleda posebno i njegovano, no isto tako nerijetko jednostavno nemamo vremena u potpunosti se posvetiti stiliziranju. U tom trenutku idealna rješenja kriju se u praktičkim dodatcima za kosu koju su istovremeno funkcionalni i stylish, što je definitivno dovoljno dobar razlog da im damo šansu!

Unazad nekoliko sezona kopče za kosu doživjele su veliki povratak, a razlog zašto je to tako krije se u njihovoj multifunkcionalnosti. Naime, riječ je o modnom dodatku s kojim je frizura gotova u svega nekoliko trenutaka i baš uvijek izgleda jednako sjajno. Varijanta koju obožavamo uključuje raspuštenu kosu koja je blago polupodignuta s kopčom, a naravno nisu isključene niti razno razne varijante punđica koje u kombinaciji s kopčama izgledaju odlično. Također nije naodmet niti to da su kopče vrlo chic i dolaze u raznim uzorcima, stoga će se s lakoćom uklopiti u baš svaki stil, a pritom naglasiti osobnost i autentičnost.

Još jedna prednost kopči za kosu je i činjenica da se frizure s ovim dodatkom sjajno prilagođavaju bilo kojoj prigodi, pa tako ih nosimo u opuštenim i casual dnevnim varijantama, ali i poslovnim prigodama. Upravo zato kako bismo vas inspirirali i podsjetili koje sve varijante stiliziranja kose s kopčama postoje, u nastavku smo izdvojili nekoliko ideja omiljenih Insta djevojaka za koje ne sumnjamo da će vas potaknuti na kreativne frizure!

Foto: Instagram
Objavljeno: 17.01.2021. u 15:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p