KOSA

Lažne šiške: odlično rješenje kada želite brzu i efektnu promjenu

U nekoliko trenutaka do potpuno nove frizure!

Promjena frizure jedna je od najčešćih odluka u onim trenutcima kada se jednostavno zaželimo promjene. Nova boja kose ili pak nešto drastičniji rez nerijetko mogu biti ishitrena odluka, stoga je bitno dobro promisliti kako posljedično ne biste požalili.

Nova frizura odličan je način za osvježiti postojeći izgled te može uvelike utjecati na to kako odjeća koju nosimo sada izgleda. Kada govorimo o sitnijim, ali svejedno velikim primjenama, možemo se složiti kako šiške savršeno odgovaraju opisu. Naime, riječ je o frizuri koja može izgledati vrlo zanimljivo i drugačije te cjelokupnom looku podariti neodoljivi francuski chic. No, šiške imaju i drugu stranu, a to je neprestana potreba za stiliziranjem. Kako bi ova frizura izgledala postojano i lijepo, pa čak i u messy varijanti, potrebno je svakodnevno fenirati šiške i koristiti specijalizirane proizvode za stiliziranje te naravno, redovito posjećivati frizera kako bi se održala željena dužina. Ako smatrate da niste osoba koja će svakog jutra provoditi nešto više vremena u kupaonici, a svejedno želite osvježenje, predlažemo da se odlučite za tzv. lažne šiške.

Riječ je o igri pramenova koji zahtijevaju podignutu ili polupodignutu kosu. Prvi korak koji morate napraviti je odlučiti koju frizuru želite, a možete izabrati između repa, polurepa ili visoke punđice. Kosu potom zavežite u rep te dio repa, ovisno koliko želite da šiške budu guste, odvojite i pažljivo postavite na čelo. Dio kose koji mora stajati na čelu, učvrstite ukosnicama pritom pazeći da ne budu previše uočljive kako bi se postigao što prirodniji izgled. 'Lažne šiške' najbolje funkcioniraju s punđicom, stoga predlažemo da upravo ta frizura bude vaš prvi odabir, a kako bi vam kreiranje ove praktične frizure što lakše pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili jednostavan video koji će zasigurno biti od velike pomoći.

Objavljeno: 15.01.2020. u 12:09

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p