KOSA

Maska koja obojenoj i tankoj kosi začas pruža sjaj i volumen!

Imate li ju već na svojoj beauty polici?

Kosa baš poput lica, također zahtjeva adekvatnu i valjanu njegu. Upravo zato uz klasične proizvode kao što su šampon i regenerator, potrebno je uvrstiti još nekoliko preparata koji će kosu održavati zdravom te joj podariti sjajan, podatan izgled. U tom slučaju, maska za kosu nameće se kao neizostavan odabir koji jednostavno morate uvrstiti u svoju rutinu!

Iako svaka kosa treba njegu, ona obojena posebno se ističe upravo zbog toga što je tretirana razno raznim kemikalijama koje u konačnici oslabljuju kosu, a samim time doprinose i nešto lošijem cjelokupnom izgledu. Obojena kosa nerijetko postane lomljiva ili slamnata, a pridodamo li tome i tanju teksturu, preskačete li ključne proizvode, vaša kosa će vrlo brzo izgledati beživotno i loše. Ipak, uz pomoć maske za kosu, kosa se lako revitalizira i poprima onaj predivan prirodni sjaj koji joj daje bujnost i lepršavost, a kao ‘must kave’ maska koja intenzivno obnavlja obojenu i tanku kosu nameće se Kérastase Reflection Chromatique Fine.

Naime, riječ je o maski čija je formula obogaćena sastojcima za hidrataciju i regeneraciju kose, a svojim djelovanjem prodire duboko u strukturu kose pritom obnavljajući oštećene vlasi. Ova odlična maska uz sve to ima i zaštiti faktor koji kosu štiti od sunca, ali i uređaja koje koristimo za stiliziranje. Što se tiče samog načina korištenja, on je krajnje jednostavan. Masku je potrebno nanijeti na mokru, ali ručnikom osušenu kosu te ostaviti da djeluje otprilike pet minuta, a zatim temeljito isprati. Već nakon prvih nekoliko puta vidjet ćete veliku razliku i primijetit da je kosa jača, mekša i jednostavno - zdravija.

Kérastase Réflection Chromatique Fine maska obojenu i tanku za kosu

Foto: Instagram, Kérastase
Objavljeno: 18.03.2021. u 15:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p