KOSA

Maska za kosu s kojom su ispucali vrhovi stvar prošlosti!

Odličan proizvod kojeg morate imati na svojoj polici!

Nalazimo se u ljetnom periodu godine koji je bez imalo razmišljanja jedan od najljepših. Tako su sunčanje i izležavanje na plaži, kupanje i uživanje u svim ostalim morskim radostima visoko na listi prioriteta, no ipak u takvim okolnostima posebice valja pripaziti na kosu. Naime, sunce i sol kosu mogu jako isušiti te dovesti do pucanja, odnosno ispucanih vrhova, ali srećom na tržištu se može pronaći sjajna maska za kosu koja je ujedno i vrlo povoljna!

Garnier Fructis Hair Food maska namijenjena je oštećenoj kosi, ali je i sjajan preventivni odabir koji će pomoći da kosa ne dođe do tog stadija. Ova odlična maska za kosu može se upotrebljavati i na nekoliko načina. Primjerice, Garnier Fructis Hair Food maska može funkcionirati i u formi regeneratora kako bi se kosa lakše rasčešljala i nahranila, kao klasična maska za kosu koja se nanese na vlažne vlasi i ostavi otprilike 3-5 minuta da djeluje, a zatim temeljito ispere i kao njega bez ispiranja, što znači da je malu količinu proizvoda potrebno nanijeti na vlažnu ili suhu kosu sve od tjemena do vrhova.

Što se tiče sastojaka, maska sadrži vegansku formulu s 98% sastojaka biljnog porijekla, a obogaćena je i ekstraktom papaje iz Brazila. Isto tako, ova maska neodoljivo dobro miriše, a pridružimo li tome i njenu učinkovitost te vrlo pristupačnu cijenu, riječ je o odabiru s kojim nema greške!

Foto: Instagram, Garnier
Objavljeno: 23.07.2021. u 11:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p