KOSA

Mirisno ulje koje svakog proljeća kupujemo iznova, a koje je idealno za njegu cijelog tijela!

Ulje o kojem se ne prestaje pričati!
Upravo je koža lica najčešći fokus naše svakodnevne rutine njege. Ni sami ne znamo koliko proizvoda namijenjenih skincare rutini imamo na svojoj kozmetičkoj polici, no činjenica jest da je koža naš najveći organ i da kao takav zaslužuje detaljniji pristup, kao i njegu od glave do pete!

Kada govorimo o njezi kože lica, možemo nabrojati mali milijun proizvoda koji uspješno tretiraju to delikatno područje kože. S druge strane, ostatak tijela nerijetko u njezi ostaje po strani te ga eventualno nahranimo klasičnom hidratantnom kremom. Baš kao i koža lica, tako i ostatak tijela zaslužuje pažnju koja će biti individualizirana, temeljita i učinkovita. Iako su kreme za tijelo praktično rješenje s kojim možete nahraniti svoju kožu, pogotovo nakon tuširanja kada je njezina optimalna razina vlage nešto manja, ulja sve češće postaju omiljeni odabir. Zašto? Razlog je zapravo poprilično jednostavan, a to je da ulja pružaju bogatiju njegu u odnosu na samu kremu. Po svojoj teksturi su nešto teža, pa kao takva zadržavaju dulje vlažnost kože. Također, veliki broj ulja za njegu tijela dolazi s prekrasnim mirisom koji se zadržava baš cijeli dan na koži, pa tako nerijetko zamjenjuju i omiljene parfeme.

Danas se na tržištu mogu pronaći razna ulja za njegu tijela, no mnogima je omiljeni odabir iz godine u godinu hvaljeno Nuxe Huile Prodigieuse, multifunkcionalno suho ulje za lice, tijelo i kosu. Ovo ulje miks je dragocjenih prirodnih ulja, a koža je nakon korištenja meka i prekrasnog mirisa. Kao njegova prednost izdvaja se i brzo upijanje te ne ostavlja masne tragove na koži. Ako ga planirate koristiti i za njegu kose, najbolje ga je koristiti tako da kapljicu ulja pomiješate s omiljenom maskom koju ćete držati na kosi prije njezinog pranja. Ulje će nahraniti kosu od korijena do vrhova te ćete puno lakše kreirati željenu frizuru. Nuxe Huile Prodigieuse ulje možete koristiti i u njezi kože lica, pogotovo ako je vaša koža izrazito suha, stoga kapljicu ulja stavite u omiljenu noću kremu te kreirajte hranjivu njegu koju će koža obožavati!

Foto: Nuxe, Instagram
Objavljeno: 13.05.2022. u 13:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p