KOSA

Na tržište su stigli proizvodi za njegu kose koji bi vrlo lako mogli nadmašiti i hvaljeni Olaplex

Proizvodi o kojima se ovih dana ne prestaje pričati
Ako težite ka tome da imate obnovljen i njegovan izgled kose, onda se sigurno barem jedan proizvod brenda Olaplex pronašao i u vašoj rutini. Riječ je o proizvodima koji su stekli hordu obožavatelja zahvaljujući svojoj učinkovitoj formuli i inovativnoj tehnologiji koja uspješno obnavlja oštećene vlasi kose, no uskoro bi ovi bestselleri mogli dobiti i svog nasljednika jer je nedavno na tržište stigao brend Epres, a koji potpisuje ni manje, ni više, nego sam izumitelj Olaplex proizvoda!

Iako su relativno nedavno zakoračili na tržište, oko brenda Epres stvorio se ogroman hype te su očekivanja zaista visoka. Jedan od razloga je taj što ovaj brend potpisuje znanstvenik Eric Pressly, a koji je zaslužan za kvalitetu hvaljenih Olaplex proizvoda. Cijela filozofija ovog novog brenda stavljena je na znanstveno utemeljene činjenice i ozdravljenje same kose te se trenutno u ponudi brenda mogu pronaći tek dva proizvoda za njegu. Prvi proizvod je Professional Bond Repair, dostupan isključivo u frizerskim salonima, a koji pruža zaštitu kosi tijekom agresivnih, kemijskih tretiranja poput blajhanja. Ono što ove proizvode čini inovativnima jest to da kosa tijekom takvih procesa ne mijenja pH vrijednost što je najčešće razlog zašto dolazi do samog oštećenja vlasi.

Drugi proizvod ovog novog brenda jest Bond Repair Treatment Kit koji služi kao 'prva pomoć' kosi kod već nastalih oštećenja. U ovom kompletu se nalazi tri proizvoda, od koja su dva koncentrata na bazi ulja, dok treći dolazi u obliku spreja. Proizvodi ne sadrže silikone, mirise ni konzervanse, a kosa je nakon korištenja snažnija, jača i glatka. Mnogi su ostali iznenađeni povratkom Erica Presslya na beauty tržište, s obzirom na to da je rekao kako ni sam nije razmišljao da će nakon Olaplexa ostati u industriji njege kose, no želio je lansirati proizvode koji na tržištu još uvijek nedostaju. Proizvodi su trenutno dostupni isključivo na američkom tržištu, no sigurno je pitanje trenutka kada ćemo i sami moći uživati u njihovoj učinkovitosti! 

Foto: Instagram
Objavljeno: 18.10.2022. u 15:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p