KOSA

Najbolje BB kreme za kosu

Proizvodi koji će u tren oka vratiti prekrasan izgled vašoj kosi

Lijepa i njegovana kosa nešto je čemu svi mi težimo u svojoj beauty rutini, no češće su situacije u kojima ona izgleda toliko beživotno, kao da se nikada niti nismo trudili oko njezinog izgleda. Iako povremeni odlasci kod frizera donekle osvježe našu kosu, za njezin kontinuirano lijepi izgled potrebno je imati proizvode s kojima će ona baš svaki dan izgledati kao iz salona.

Gusta kosa koja djeluje kao da puca od zdravlja nešto je što većina nas pokušava ostvariti, no sigurno iz vlastitog iskustva znate koliko je ovaj put do prekrasne kose zapravo težak. Naša kosa je svakodnevno opterećena vanjskim utjecajima te redovito gubi hranjive tvari zbog čega se vlasi brzo oštećuju i pucaju. Oštećena kosa jasan je pokazatelj da je potrebno izmijeniti uobičajenu beauty rutinu koja se najčešće sastoji samo od šamponiranja i korištenja regeneratora. Iako vam se možda na prvi pogled njega kose i njega kože lica čine različitima, postoje proizvodi koji dokazuju kako zapravo i nije riječ o toliko različitom pristupu kako se na prvi pogled čini.

@oljaryz

BB kreme već su preuzele naše kozmetičke torbice kada je njega kože lica u pitanju, a volimo ih koristiti jer zadržavaju ljepotu i mladenački sjaj našeg lica te mu pružaju sve potrebne nutrijente. Vodeći se time, na isti način se može pristupiti i njezi kose i to BB kremama koje su fokusirane na njezinu kompletnu obnovu te u jednoj tubi donose niz korisnih prednosti za vašu kosu.

Shu Uemura Blow Dry Beautifier BB Cream, RG cosmetics BB Crème All in One

Riječ je o proizvodima koji istovremeno stiliziraju, njeguju kosu te predstavljaju pravi koktel zdravlja, zbog kojeg se ona može puno jednostavnije oblikovati. Primjerice, Alterna BB krema za kosu, Bamboo Beach BB Beauty Balm, štiti kosu od UVA I UVB zraka te kosi osigurava dodatnu hidrataciju, sjaj i lako učvršćivanje. Ova BB krema je prikladna za suhu, oštećenu kosu koja je beživotna, a potrebno ju je nanijeti na mokru kosu posušenu ručnikom, duž cijele kose.

Alterna BB krema za kosu Bamboo Beach BB Beauty Balm, Alterna Bamboo Shine Silk Sleek Briliance Creme

Foto: Instagram, Alterna, Shu Uemura, RG cosmetics
Objavljeno: 27.05.2019. u 13:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p