KOSA

Najbolje maske koje će učiniti čuda za vašu kosu!

Za sjajan i zdrav izgled kose!

Od kada smo krenuli svoje dane provoditi kod kuće, ne prestaje se pričati o problemima s kojima se naša koža suočava. Od njezine suhoće zbog grijanih prostorija, pa sve do pojave maskni, koje su njegu kože učinile još izazovnijom, svakodnevna skincare rutina postala je nešto što se ne preskače, no kako se u cijeloj ovoj 'novo' normalnoj situaciji snašla naša kosa?

Problemi izolacije nisu ostavili samo posljedice na našoj kosi, a suha, prorijeđena i beživotna kosa to svakako potvrđuje. Baš kao što boravak u suhim, grijanim prostorijama ne voli naša koža, jednako tako svoje nezadovoljstvo pokazuje i naša kosa. S druge strane, kako svoje dane provodimo doma, najčešće kosu vežemo u nespretne punđe ili visoki rep i to u puno većoj mjeri nego prije, a što dovodi do toga da je ona vidno oslabljena te da češće dolazi do njezinog pucanja. Ono što je važno jest osnažiti svoju njegu kose kvalitetnim proizvodima, a među kojima glavnu riječ imaju pravo maske. Kako bi izvukli ono najbolje iz maske, nije naodmet primijeniti jedan sjajan trik koji će pospješiti njezine sastojke da prodiru duboku u samu vlas, njegujući kosu u potpunosti, a ne ju samo prividno zagladiti.

Naime, maske puno bolje djeluju kada su na toplome, stoga nakon nanošenja prekrijte svoju kosu kapicom za tuširanje ili ručnikom te držite 15-ak minuta kako bi se maska ugrijala i otpustila u kosu sve svoje vrijedne sastojke. Također važno je kakvu masku imate na svojoj kupaonskoj polici, pa smo u nastavku izdvojili sjajne proizvode za njegu kose s kojima jednostavno nema greške!

Kiehl’s Olive Fruit Oil Deeply Repairative Hair Pak, OUAI Haircare Treatment Masque

Leonor Greyl Masque Fleurs De Jasmin, John Frieda Detox & Repair Masque

OLAPLEX No 3 Hair Perfector, Moroccanoil Intense Hydrating Mask

Foto: Instagram, Kiehl's, OUAI, Leonor Greyl, John Frieda, OLAPLEX, Moroccanoil
Objavljeno: 12.12.2020. u 00:00
Tagovi: kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p