KOSA

Najbolji parfemi za kosu koji ostavljaju neodoljiv miris

Za mirisnu i njegovanu kosu!

Kozmetičku policu s koje se smiješe pomalo luksuzne bočice najmirisnijih parfema, zasigurno možemo pronaći u baš svakom domu, a što je pravi dokaz koliko nam je miris zapravo bitan. Parfem je svojevrsna točka na i baš svakog našeg looka, ali također njegove note mogu puno toga o nama otkriti. Također ljubitelji mirisnih nota svježinu će pronalaziti i u raznim kremama za tijelo, uljima, roll-onovima, a u posljednje vrijeme poprilično su postali popularni parfemi specijalizirani isključivo za kosu, koji su se dokazali najučinkovitijima kada je ostavljanje zavodljivog mirisa u pitanju!

Situacije u kojima nas slučajni prolaznici ispituju koji parfem imamo na sebi poprilično laskaju, stoga ne iznenađuje da smo spremni uložiti puno truda, a nerijetko i novaca, prilikom odabira idealne parfemske note. Parfem nije samo lijepi miris, budući da upravo on puno toga otkriva o nama, ali i o našem stilu. Također ako niste skloni eksperimentiranju s mirisima te već godinama koristite jedna te isti miris, s vremenom on postaje pravi naš podsjetnik, kao i odraz osobnosti.

Ako volite ostavljati snažan dojam svakim svojim korakom, onda definitivno morate testirati parfem za kosu. Iako će mnogi pomisliti kako je za isti efekt potrebno samo našpricati standardni parfem na kosu, ne smijemo smetnuti s uma kako veliki broj parfema ima u svojoj formuli alkohol, koji bi vrlo lako mogao isušiti ili oštetiti kosu. S druge strane, popularno nazvani hair mistovi imaju ulogu hidratiziranja kose, kao i reduciranja statičkog elektriciteta, stoga ih je korisno imati nadohvat ruke. Također veliki broj takvih parfema je i cijenom pristupačnije od parfema čije note nosi, a u nastavku smo izdvojili apsolutne favorite s kojima nema greške!

Chanel Coco Mademoiselle Fresh Hair Mist, Giorgio Armani Sì Hair Mist

Elie Saab Le Parfum Scented Hair Mist

Dior J’adore Hair Mist, Dior Miss Dior Hair Mist

Foto: Instagram, Dior, Elie Saab, Chanel, Giorgio Armani
Objavljeno: 28.08.2020. u 14:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p