KOSA

Najbolji parfemi za kosu koji ostavljaju neodoljiv miris!

Proizvodi koji čine razliku!

Ne postoji osoba koja ne voli parfeme i kada gledamo vlastite kozmetičke torbice, parfem je većini omiljeni proizvod. Parfem je svojevrsna točna na i našeg outfita i jednostavno se ne osjećamo dovoljno dotjerano ako smo ga zaboravili staviti. Osim toga, parfem je puno više od kozmetičkog detalja, mnoge ljude zapravo percipiramo po njihovim omiljenim parfemima, a i same nas brojni mirisi podsjećaju na određene događaje u životu. No, proizvod koji je još bolji od klasičnog parfema je parfem za kosu.

Kosa vrlo lako upija neugodne mirise iz naše okoline. Srećom, danas postoje proizvodi koji učinkovito rješavaju ovaj problem, a to je upravo parfem za kosu. Ovaj proizvod idealan je odabir kada želite osvježiti čistu kosu i pružiti joj dodatnu njegu i hidratizaciju. Parfemi za kosu omogućavaju da vaša kosa satima miriše kao da ste je tek oprali, a istovremeno dobije svježi izgled i sjaj. Ono što ne biste smjeli raditi je stavljati obični parfem na kosu jer on u sebi ima sastojke koji će jako isušiti vaše vrhove.

Ako želite da vaša kosa ima dugotrajan i postojan miris onda trebate kupiti isključivo parfem za kosu. U beauty svijetu ovaj proizvod je poznat kao 'hair mist', maglica za kosu. Kosa je predodređena za zadržavanje mirisa jer zbog svoje porozne površine može izvrsno apsorbirati mirisne molekule i tako osigurati dugotrajnu svježinu. Parfem za kosu, koji obožavamo koristiti je Chanel Coco Mademoiselle hair perfume jer naša kosa miriše po omiljenom mirisu.

U nastavku izdvajamo najbolje parfeme za kosu iz aktualne ponude.

Chanel Coco Mademoiselle hair perfume, Carolina Herrera Good Girl perfume hair

Christian Dior J´adore hair perfume, Balea hair perfume

Christian Dior J´adore hair perfume, LANGHAARMÄDCHEN hair perfume

Foto: Instagram, Douglas, DM
Objavljeno: 11.04.2022. u 15:52
Tagovi: Kosa, kosa trendovi

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p