KOSA

Najbolji šamponi za postizanje volumena u kosi!

Sjajni proizvodi koji neće razočarati!

Sigurni smo da se većina može složiti kako je po pitanju izgleda kosa jedan od najvažnijih faktora. Upravo zato ne čudi činjenica što je potražnja za pravim njegujućim proizvodima poprilično izazovna i u velikom izboru nije se rijetkost izgubiti. Šampon je jedan od glavnih proizvoda za njegu kose, a prilikom kupnje valja pripaziti kakvu kosu imate i što želite postići, a volumen i efekt bujnosti zasigurno se nalaze pri samom vrhu želja.

Bujna kosa je svojevrsni sinonim za 'lijepu kosu', a ako niste jedna od onih sretnica čija je prirodna kosa takva, očajavanju nema mjesta jer na tržištu postoje doista odlični proizvodi s kojima ćete lako postići spomenuti izgled. Kao što smo spomenuli, kao prvi i najvažniji korak nameće se šampon koji mora u potpunosti odgovarati vašoj kosi kako bi učinak bio zadovoljavajuć, a uz samo stiliziranje, odličan šampon je zapravo tajna dobre frizure.

Što se tiče volumena, na tržištu postoji velik broj šampona koji će vašoj kosi podariti izgled kao iz frizerskog salona. Naime, šamponi za volumen su iznimno jednostavni za korištenje, a u svom sastavu nerijetko imaju i sastojke koji njeguju te dodatno učvršćuju vlasi. Jedna od prednosti šampona za volumen kose je ta što oni djeluju dugoročno, odnosno nije riječ o jednokratnom volumeniziranju, već nešto intenzivnijim korištenjem šampona vaša kosa će ojačati, a samim time i dobiti bujan efekt. Isto tako, želite li onaj divan završni 'touch', predlažemo da prilikom sušenja kose cijelu kosu ili samo nekoliko pramenova kvalitetno isfenirate kako bi vlasi lijepo padale te zaokružile lice na pravi način.

U nastavku donosimo izbor nekoliko odličnih šampona za volumen koji su oduševili baš sve!

Kevin Murphy Plumping Wash, L’Occitane Repairing Shampoo

Kerastase Bain Volumifique, Ouai Shampoo Volume

Sacha Juan Thickening Shampoo, L’Oreal Elvive Fibrology Thickening Shampoo

Foto: Instagram, Kevin Murphy, L’Occitane, Kerastase, Ouai, Sacha Juan, L’Oreal
Objavljeno: 11.02.2021. u 10:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p