KOSA

Najbolji serumi za rast kose koji neće razočarati!

Za zdravu i bujnu kosu!

Bujna i podatna kosa su neki od glavnih beauty imperativa, a kada govorimo o samoj njezi, osim uobičajenih proizvoda kao što su šampon i regenerator, kako biste postigli predivan izgled kose potrebno je posegnuti i za nekim dodatnim preparatima. Tada se serumi nameću kao odlični saveznici koji kosu prije svega njeguju i hrane, a potom i kreiraju divan izgled koji sigurno neće proći nezapaženo!

Serumi za rast su sjajni proizvodi želite li kosi u isto vrijeme podariti adekvatnu njegu, ali i poraditi na vizualnom aspektu. Naime, riječ je o serumima čija je primarna zadaća požuriti rast, ali i postignuti efekt punine što je bez imalo razmišljanja nešto što baš svaka žena priželjkuje. Kada govorimo o korištenju ovakvih seruma, najčešći vremenski period je jednom tjedno, a u međuvremenu kosu tretirajte prikladnim proizvodima koji je neće oslabiti, već naprotiv dodatno potaknuti zdrav i postojan izgled.

Isto tako, pokušavate li već neko vrijeme ‘pustiti' kosu, a ona nikako da naraste, serumi za njezin rast sigurno će pomoći i poboljšati samu kvalitetu vlasi. Imajući to u vidu, izdvojili smo neke od najboljih proizvoda za rast i jačanje kose, stoga želite li do ljeta zablistati s najljepšom kosom i privlačiti baš sve poglede, predlažemo da što prije odaberete svoj idealni serum, krenete s korištenjem i vrlo brzo uživate u odličnim rezultatima, a prije svega zdravoj i čvrstoj kosi!

U nastavku potražite odlične serume za rast kose koji provjereno djeluju!

Groh Stimulating Scalp Serum, Hair Thickness Maximizer Organic Saw Palmetto Oil Serum

Kérastase Initialiste Scalp & Hair Serum

John Frieda Frizz Ease Extra Strength Hair Serum, Pura D'Or Hair Thinning Therapy Energizing Scalp Serum

Foto: Instagram
Objavljeno: 18.04.2021. u 15:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p