KOSA

Najbolji suhi šamponi s kojima će ljetne frizure bit besprijekorne!

Proizvod koji se mora pronaći u vašoj kozmetičkoj torbici!

Ljetni period je bez imalo razmišljanja jedan od najdražih, no kada govorimo o kosi, s vremena na vrijeme zadaje nam probleme. Iako obožavamo efektne i opuštene beach waves, oni ipak ne uspiju uvijek na način na koji bismo htjeli, no tada u pomoć stiže ‘must have’ proizvod svake ljetne kozmetičke torbice!

Vjerujemo da pogađate kako je riječ o šamponu za suho pranje, odličnom proizvodu koji je uvijek tu kako bi kamuflirao kosu koja nije svježe oprana, ali i podario joj teksturu. Upravo je tekstura ključna za oblikovanje popularne beach waves frizure, a uz pomoć kvalitetnog šampona za suho pranje to je moguće u svega nekoliko poteza.

Što se tiče samog nanošenja suhog šampona, postupak je krajnje jednostavan jer sve što trebate je manju količinu proizvoda nanijeti na korijen kose pa dobro umasirati ručnikom, a potom počešljati kako se ne bi vidjeli tragovi. Kosa će tada osim teksture, dobiti i volumen te biti odlična i za neke druge ljetne frizure kao što su primjerice punđa ili messy rep. S obzirom na to, kako bismo vam pomogli odabrati najbolji proizvod, u nastavku smo izdvojili nekoliko suhih šampona koji su se pokazali kao najbolji!

Batiste Rose Gold, Dove Refresh + Care Fresh Coconut Dry Shampoo

Kérastase Fresh Affair, Moroccanoil Dry Shampoo

Foto: Instagram
Objavljeno: 26.07.2021. u 15:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p