KOSA

Najbolji suhi šamponi s kojima ćete u tren oka imati sjajnu frizuru!

Proizvodi koje vrijedi isprobati!

Sigurni smo da ste se više od nekoliko puta našli u situaciji gdje vaša kosa nije zadovoljavajuća, no ipak vremena za temeljito pranje nema i bili ste primorani posegnuti za podignutom frizurom. Podignuta kosa je definitivno odlična frizura, ali postoji odličan način kako osvježiti onu raspuštenu bez pranja, a pogađate, tajna se krije u šamponima za suho pranje.

Naime, ovakva vrsta šampona dolazi u vidu spreja kojeg je potrebno nanijeti prvenstveno na korijen kose te protrljati ručnikom, a potom dobro počešljati kako bi se uklonili bijeli tragovi. Iako su suhi šamponi spas za zataškavanje kose koja nije svježe oprana, odlični su i za postizanje teksture kod svježe oprane kose koja je jednostavno neukrotiva. Dakle, nanošenjem suhog šampona kosa će sjesti na svoje mjesto bez dojma slijepljenosti, samim time postići ćete i prirodan izgled.

Baš kao što je slučaj i kod drugih beauty proizvoda, suhi šamponi također dolaze u specijaliziranim varijantama, pa tako možete nabaviti one za valovitu, ravnu, tanju ili deblju kosu te u konačnici pronaći proizvod koji će najbolje odgovarati vašem tipu kose, a kako biste odabrali što bolji suhi šampon, izdvojili smo nekoliko varijanti koji su se provjereno pokazali kao oni s kojima nema greške!

Dove Invisible Dry Shampoo, Klorane Dry Shampoo With Oat Milk

Moroccanoil Dry Shampoo, Dark Tones, Ouai Dry-Shampoo Foam

Kérastase Fresh Affair, Batiste Rose Gold

Foto: Instagram
Objavljeno: 17.10.2021. u 23:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p