KOSA

Najbolji uređaji za postizanje savršenih kovrči

Uređaji koji vrijede baš svake kune!

Česte kiše, padanje lišća te konstantna vlaga u zraku nešto je što uvelike obilježava jesen, pa se tako reorganizacijom svog ormara nastojimo prilagoditi ovim novim vremenskim prilikama. No, naš ormar nije jedini koji prolazi kroz određenu promjenu, već se ona itekako dotiče i bogatog beauty svijeta, a u kojem nam je nekako najveći prioritet izbjeći 'bad hair day'!

Jesen je period kada najmanje truda ulažemo u stiliziranje svoje kose, a razlog za to je poprilično jasan; nakon što satima stojimo pred zrcalom, trudeći se da svaka vlas izgleda savršeno, već prvi izlazak iz našeg doma cijelu trud baca u vodu. Borbu protiv vlage vrlo je teško dobiti, no ne i nemoguće, a sve zahvaljujući sjajnoj tehnologiji koje u beauty svijetu zaista ima na pretek. Ako ne planirate naredne dane provesti s punđom na glavi ili visokim repom, već čeznete za nešto ženstvenijim i raskošnijim frizurama koje će ovom tmurnom razdoblju pružiti neko vedrije ruho, onda nešto kvalitetnije uređaje za postizanje besprijekornih kovrči morate imati na svojoj kozmetičkoj polici. Ono što volimo kod ovih uređaja jest to što željene rezultate možete dobiti u što kraćem vremenu, bez da dolazi do oštećenja kose.

Također na tržištu postoje uređaji koji vode računa o načinu na koji tretirate svoju kosu, pa tako dolaze s posebnom regulacijom topline, stvarajući željeni izgled, ostavljaju vlasi zaštićene i zdravog sjaja. Trenutno su vrlo popularni opušteni valovi, koji se mogu kreirati tako da napravite standardne kovrče te nakon što se ohlade, samo ih raščešljate s četkom.

Izbora je zaista mnogo, a u nastavku smo izdvojili najbolje uređaje koji vrijede baš svake kune!

T3 Convertible Collection Twirl Trio, Dyson Airwrap Complete Hair Styler

CHI Texture Tourmaline Ceramic, T3 SinglePass Curl

Hot Tools Professional 24k Gold Salon Curling Iron, GHD Creative Curl Wand

Foto: Instagram
Objavljeno: 27.11.2021. u 16:24
Tagovi: kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p