KOSA

Najjednostavnija jesenska frizura koja uvijek izgleda sjajno!

Odličan izbor za sve one dane kada želite brzo rješenje!

Kada govorimo o kosi, odnosno odabiru omiljene jesenske frizure, možemo se složiti da ono čemu težimo je jednostavnost i praktičnost. Unatoč tome što obožavamo raspuštenu, ispeglanu ili kovrčavu kosu, katkad nam užurbana svakodnevica ne dopušta da izdvojimo dovoljno vremena za stiliziranje i u to trenutku valja znati nekoliko ključnih frizura koje izgledaju jednako atraktivno, a vrlo su brze i jednostavne.

Punđa je frizura koju jednostavno obožavamo i nosimo bilo da se radi o toplijem ili hladnijem razdoblju. Zašto je to tako krije se u njezinoj jednostavnosti, ali i mogućnosti implementacije različitih modnih dodataka koji ističu kreativnost i individualnost. Ovog puta u fokusu je niska varijanta koja je sjajan odabir za neobavezne dnevne casual varijante. Naime, u tom slučaju najčešće se okrećemo messy varijanti koja odlično podnosi scrunchie gumice, različite ukosnice ili marame, a nisu isključeni niti rajfovi. Uz pomoć spomenutih modnih dodataka, niska punđa baš uvijek može imati nek novo ruho koje je svježe i originalno.

S druge strane, što se tiče večernjih prigoda, predlažemo da se odlučite za sleek opciju koja će naglasiti eleganciju i ženstvenost, a i u ovom slučaju možete kosu ukrasiti nešto glamuroznijim ukosnicama i sličnim detaljima. Kako biste bilo koju varijantu punđe napravili uspješno, idealno je da kosa ne bude svježe oprana, ali u slučaju da je poslužite se trikom koji uključuje šampon za suho pranje. Tako ćete kosi podariti teksturu te s lakoćom kreirati željenu frizuru.

U nastavku smo izdvojili nekoliko praktičnih i zanimljivim primjera za koje smo gurni da će se svidjeti baš svima!

Foto: Instagram
Objavljeno: 29.08.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p