KOSA

Najpopularnija pegla za kosu koja nije razočarala baš nikog!

S jednim potezom do savršeno ravne kose!

Bez obzira na to imate li prirodno ravnu ili kovrčavu kosu, savršeno ravna frizura baš svima s vremena na vrijeme zadaje glavobolje. Naime, vlaga u zraku i tekstura kose najčešći su krivci za lošu ravnu frizuru, no pažnju valja obratiti i na uređaj s kojim stilizirate kosu jer on uvelike utječe na finalni izgled i dugotrajnost!

Vjerujemo da gotovo svaka žena u svojoj kupaonici ima peglu za kosu, ali isto tako najčešće se minimalna pažnja obraća na samu kvalitetu i sve ono što uređaj nudi. Neupitna je činjenica da pegla za kosu može uništiti ili popularno rečeno 'spaliti' kosu ako se ne koriste preparati za zaštitu od topline, ali vrlo je bitan i sam uređaj. Iako je cijena važan faktor, katkad nije naodmet uložiti u nešto što se intenzivno koristi sve s ciljem očuvanja, u ovom slučaju kose. Zdrava kosa je lijepa kosa, stoga na uređajima koje često koristite nikako nemojte štedjeti jer će se uložen novac vrlo brzo vratiti u vidu kose koja ne zahtijeva česte odlaske frizeru niti bilo kakve 'popravke'.

Pegla koja je bez imalo razmišljanja jedna od najpopularnijih i koja je osvojila brojne svjetske frizere dolazi iz L'Oreala. Riječ je o Steampod 3.0 parnoj pegli koja je nastala u suradnji s Rowentom. Ovaj model pegle za kosu idealan je za sve tipove, a rad na bazi pare maksimalno štiti i čuva vlasi. Jedna od najvećih posebnosti spomenutog modela definitivno je efikasan rad koji rezultira svilenkastom kosom koja se ne obazire na vanjske utjecaje, pa je samim time frizura postojana i dugotrajna. Naravno, i u ovom slučaju poželjno je koristiti odgovarajuće preparate za zaštitu kose i tada možete biti sigurni da će vaša kosa bez obzira na učestalost korištenja pegle,  ostati svilenkasta i zdrava!

SteamPod 3.0 by L’Oréal

Objavljeno: 20.05.2020. u 12:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p