KOSA

Najprodavaniju četku koja istovremeno suši i ravna kosu možete kupiti po nešto povoljnijoj cijeni

Za kosu kao iz frizerskog salona, baš svaki dan!
Zimi osim što se trudimo zadržati optimalnu razinu hidratacije kože, također nam poprilično veliki izazov zadaje i njega kose, a koja je sve samo ne lijepo stilizirana. Imati prekrasno isfeniranu kosu nešto je što nam rijetko kada polazi za rukom, a pogotovo zimi kada je zbog vlage ona jednostavno neukrotiva, stoga je važno imati kvalitetne i funkcionalne uređaje koji će gotovo sav posao odraditi umjesto nas!

Sigurni smo da se u vašoj kolekciji može pronaći pozamašan broj toplinskih alata za stiliziranje kose, a od kojih je najpopularnija pegla. No, razvojem omiljenog beauty svijeta na tržištu su se pojavile nešto inovativnije varijante, a koje za razliku od klasične pegle za kosu, istovremeno suše i oblikuju fen frizuru, bez da ona izgubi svoj volumen kao što je to slučaj s peglama. Pravi primjer jednog takvog proizvoda, a koji obara rekorde u prodaji na popularnoj stranici Amazon je Philipsova BHH880 / 00 četka za ravnanje kose. Ova četka dizajnom podsjeća na klasične četke za kosu, no riječ je o keramičkom uređaju za toplinsko stiliziranje koji će savršeno izravnati kosu i to bez oštećenja. Također, ovaj uređaj niže pozitivne recenzije jer sadrži i automatsko isključivanje, a rezultati su brzi i besprijekorni, pa čak i kada je u pitanju i najkovrčavija kosa.

Rezultat je sjajna i zaglađena kosa, prekrasnog, zdravog izgleda, bez statičkog elektriciteta, a ovaj uređaj sada možete kupiti i po nešto povoljnijoj cijeni, budući da je trenutno na aktualnom sniženju te ga pronaći možete ovdje! Definitivno je riječ o uređaju zahvaljujući kojem će kosa baš svaki dan izgledati kao iz frizerskog salona!

Foto: Instagram
Objavljeno: 07.01.2022. u 10:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p