KOSA

Najtraženija frizura proljeća u samo nekoliko poteza

Šiške i pundža nisu nikad izgledali bolje!

Kada govorimo o frizurama, baš kao i kod odjeće trendovi se neprestano mijenjaju te je vrlo teško pratiti korak, no postoje određene frizure koje su uvijek pri vrhu najdražih. Ovog proljeća volimo praktičnost i jednostavnost, a frizura koja je apsolutni must je šarmantna pundža sa šiškama.

Pundža je frizura koju apsolutno svi nose, bilo da se radi o messy verziji, niskoj ili pak onoj potpuno urednoj. Ovog proljeća najdraža pundža dolazi u kombinaciji sa šiškama, a radi se o detalju koji svaku frizuru čini posebnijom te joj daje završni look. Ono što posebno volimo kod šiški je činjenica kako je s njima vrlo lako u nekoliko trenutaka imati frizuru, a pridodate li tome i pundžu, hit frizura je gotova u svega nekoliko trenutaka. Messy pundža sa šiškama je frizura oko koje se doista minimalno morate potruditi, a najviše vremena će vam oduzeti stiliziranje šiški, no čak i to nakon nekog vremena prelazi u rutinu te ne zahtijeva puno vremena.

@newdarlings, @sara_waiste

Ova frizura odličan je odabir kada govorimo o dnevnim kombinacijama, ali i onim večernjim, a jedna od njezinih najvećih predanosti je činjenica kako je iznimno praktična, jednostavna i efektna. Naravno, kako bi svoju frizuru personalizirali te prilagodili vlastitom stilu odijevanja, možete ju ukrasiti mašnom, maramom ili zanimljivom gumicom, a nećete pogriješiti niti ako se odlučite za trendi ukosnice. Što se tiče stila šiški, preporučuju se one standardne s nešto dužim rubovima, no ova frizura odlično pristaje i popularnim curtain, odnosno zavjesa šiškama. Za koju god varijantu se odlučili, sigurni smo da nećete pogriješiti, već naprotiv, osvježiti svoj izgled i ljeto dočekati u sjajnom stylish izdanju.

@newdarlings

Foto: Instagram
Objavljeno: 15.04.2019. u 15:59
Tagovi: kosa, šiške

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p